torstai 20. elokuuta 2020

Monipaikkatyö

Loman jälkeen aloiteltiin työskentelyä uusin tavoin; niin uusissa kuin uusiutuneissa tiloissa ja monipaikkatyössä, kun omille tai parin kanssa jaetuille työhuoneille oli heitetty hyvästit ja siirrytty avotilaan, loosseihin, hiljaisiin tiloihin, pikkuneukkareihin, isoihin neuvotteluhuoneisiin, projektihuoneisiin, loungeen ja puhelinkoppeihin työpäivää viettämään. 

Oman apteekkarinkaapin jemmat oli karsittu pieneen lokerikkoon, ja hyvin pian paikasta toiseen siirtyillessä opin keräämään päivän tarvikkeet aamulla reppuun, jota hilaan paikasta toiseen. Ryhti sen kun paranee sitä mukaa kun repun tavaramäärä kasvaa...

Koska reppu täyttyi aina vaan, ja tiettyjä jatkuvasti tarvittavia asioita on tylsää kaivella pohjalta kaiken alta, pakkasin ne söpöön pinkkiin pussukkaan. Täytin sen lähinnä ict-romppeella, joka piuhameri ei muuten ole mitenkään lähellä sydäntäni. Kaiken teknisen tarpeelliston sekaan pääsi myös pinkihkö huulipuna näin ihan vain meidän kesken kerrottuna. Ajattelin että epämiellyttävää rompetta ois hauskempi kaivella esiin kauniista pussukasta, ja kieltämättä uskoin tämän olevan melkoinen huomion herättelijäkin toimistopöydillä pyöriessään :)



No, nyt on monipaikkatyöskentelystä siirrytty taas pääosin etätyöhön. Vietän päivät omassa seurassa toistaiseksi vielä ruokapöydän ääressä, ja hymähdellen katselen pöydälle nostamaani pussukkaa. Näin nää kuviot muuttuu kovin nopsaan. 



Oletettavasti tuo söpöliini tuo jatkossa mulle mieleen aina koronan... Vähemmän söpöä :(. Poikiskohan siitä kuitenkin joku kiva nimi tekeleelle, ehdotuksia?


9 kommenttia:

  1. Oon kyllä huono keksimään nimiä omillekaan ompelutöille mutta jos joku tulee heti mieleen niin yleensä sen sitten annan. Viimeistä kuvaa katsoessa tuli heti ajatukseen: ympäri käydään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oikeastaan jännä miksi se nimiasia on hankala, ja multa usein suorastaan unohtuu, vaikka luulisi sen kypsyvän koko ajan työstön edetessä. Mutta ei.

      Hauska yhteensattuma tuo nimiehdotuksesi; ekassa kuvassa pussukka on Ympyrätalossa, jonne juuri olen fixannut meille uudet tilat ja toimintatavat, ja hankkeen sloganina pyörinyt tuo vanha sananlasku meille versioituna. Telepatiaa..?

      Poista
  2. Anonyymi21/8/20

    Pussi Pirteä. Aina niin reippaan P:n mukana kulkeva pussukka, joka sukeutuu ja ja kulkeutuu omistajansa mukana sujujuvasti kaikkialle. Kolme kertaa P, lyhennettynä PP.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Sopisi nimi kieltämättä söpöydessään tuon pinkin kanssa hyvin yhteen :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No sehän se juuri on! Pinkki ja pehmeä Piuhaparkki :) Kiitos! Ja jos joskus vapautuu siitä tehtävästä, niin mulla on 2 muuta ihanaa nimiehdotusta jo valmiina sille <3

      Poista
    2. Ole hyvä! Nimi vain tupsahti mieleen suurempia ajattelematta.

      Poista
  4. Kyllä näyttää siistiltä ja hieman steriililtä toimistossa. Piuhaparkki on just sopiva piristämään ja keräämään katseita toimistolla, kun sinne palaatte. Pussukka on sievä ja huulipunalle kiva paikka olla johdon seurana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, huomaa väen vähyyden siitäkin selvästi 😅 Joka vko vietän päivän tai pari toimistolla, ja siinä ehtii Piuhaparkki koreilla päivän mittaan vähintään parin pöydän kulmalla mua ja muita piristämässä.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)