tiistai 18. kesäkuuta 2019

Mökkiaskarteluapaskartelua

Neljästä eurolavasta tekemäni iki-ihana punkka sai keväällä pikaista kyytiä mökistä pihamaalle hiirtenkin talven mittaan tykästyttyä siihen yhtä lailla kuin me muut kesäisin. Mökki sisustettiin kevyemmin liikuteltavilla metallijalkaisilla punkilla, ja lavat odottelivat pihalla kasassa jatkokäyttöä.

Koska iki-ihanat ulapalletuijottelutuolit olivat tulleet tiensä päähän siinä määrin, etteivät olleet luotettavat istuimet enää ilman taustanojaa, siirtyivät ne palstalle nojailemaan vanhan puukompostin korkeaan laitaan, ja pihaan jäi tuolien kokoinen aukko. Siitäpä sitten alkoi työstyä jatkokäyttöideaa eurolavoille.



Partasuu nosteli, sahaili ja poraili painavia lavoja ja palikoita idean pulputessa suustani ulos. Kahdesta ja puolesta lavasta rakentui aurinkolaverin istuinosa, ja puolikkaan porasin selkänojaksi lavanlevyisen kakkoskakkosen tukiessa nojaa takana.

Lopuksi sudin vajassa hyvin talvehtineen kalusteöljyn loput lavarakennelmaan ja pehmitin sen taljoilla, peitteillä ja tyynyillä. Muutama päivä on aurinkopetiä nyt käytetty päivisin mukavan varjoisana paikkana suuren vaahteran katveessa, ja iltaisin istuttu siinä lempeämmästä ilta-auringosta nautiskellen. Aina ulapallekin tuijotellen <3





Yksinkertainen vaan on niin kaunista!

Me like <3



4 kommenttia:

  1. Yksinkertainen on todellakin kaunista ja kun se vielä on käyttöesine niin mikäs sen loistavempaa kiertokäyttöä tavaralle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä niin! Pelkkää tuplaonnea ja -iloa tää siis :)

      Poista
  2. Tulipas kiva kahdenistuttava! Jostain luin juuri, että lavoja ei pitäisi pitää sisätiloissa, niistä tulee jotain myrkkyä. En lukenut huolella, kun ei ollut ajankohtaista, mutta ulkona ovat mainiot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon lukenut saman joskus. Silloin lohduttauduin sillä että lavat olivat viettäneet pari vuotta parvekkeilla ennen sängyksi päätymistä, mutta jälleen olen tyytyväinen että ovat ulkona!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)