tiistai 24. joulukuuta 2019

Joulua lämmintä joka tölliin ja torppaan

...mökkeihin myös! Syksyn ensityönä Tilkkuterapiassa aloitetut talviset ja kesäiset mökit valmistuivat hyvissä ajoin ennen joulua, ja Jouluradion siivittämänä etenivät vihdoin valmiiksi pitkään lykätyt reunakanttauksetkin. Lahjapaketteihin käärin patalaput:
  • ruskean mökin isäntäväelle, eli siskon perheelle Päijänteen rannalle, 
  • beessit veljen ja vaimonsa (innokkaan kukkien kasvattajan) jouluksi valmistuvaan beessiruskeaan mökkiin Valajärvelle, 
  • punaiset ja kuplivat laput ystävälle Savoon (koko mökkivisiitti meni kuplivaa terdellä nautiskellen siinä määrin että muistin mökin värin väärin oranssiruskeaksi, ja nyt mulla on mökittömätkin patalaput...), 
  • toiset punaiset entisen oman, mutta yhä punaisen mökin tuleville emännille eli veljentytöille Hämeeseen Puuhamaan kylkeen ja 
  • last but not least vielä yhdet ruskeaan mökkiin ystäville Saimaan rannalle.


Kooltaan muita pienemmät punaiset päätyvät aikanaan, viimeistään taas omenasadonkorjuun aikoihin Oulunkylään punaiseen siirtolapuutahamökkiin, jonka seinillä vanhat ruusut köynnöstävät niin kauniisti.



Teille, kuten patalappujen saajillekin toivottelen 
lämmintä, vaan ei liian kuumaa joulunaikaa!


6 kommenttia:

  1. Hauskoja patalappuja, siinä on talo poikineen, pitää itsekin tehdä tällä mallilla. Mukavaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tuntuivat saajiaan ilahduttavan 😊. Kuten tekijää, jonka ajatukset lahjan saajassa viipyvät pitkään työn edetessä.

      Poista
  3. Kiitos meille sopivista patalappusista, niitä tarvitaan aina. Sinne ne on pakattuna jo mökkikassiin, muiden paketeista löytyneistä mökkitarpeiden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän kokkailuissa ne varmasti ovat kovassa käytössä 😊. Kiitos, täällä on salmiakkisuklaat oikein erinomaisesti maistuneet iltaisin tv:tä katsellessa!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)