keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Saapuu jo yö

 
 
Saapuu jo yö,
päättyvi työ,
metsään jo hiipivi hiljaisuus.
Kuulla mä voin
kuinka tuuli kuiskailee:
Nuku jo.
Hyv yötä sulle,
Hyv yötä sulle,
Hyv yötä sulle,
oi ystäväin.
 
Säveltäjä ja sanoittaja Dmitri Kabalevski,
kääntäjä Erkki Pohjola.
 
Villa Mörskällä unille käyviä laulajia naurattaa; suunnitellaan josko hipsittäis yöpeissä joku ilta laulaa luikauttamaan naapurin Tuulillekin iltalaulumme. Vielä ei rohkeus riitä moiseen kuoropojalla. Ehkä kesän edetessä..? Vaikka sitten kiitokseksi siitä että nukumme Tuulin lahjoittamilla, Eurolavojen päälle nostetuilla mukavilla joustinpatjoilla yömme makeasti tuhisten.
 
Hyv yötä sulle,
oi ystäväin!
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Voi ei, nyt mua alko niin nukuttaa. Muhkean näköinen peti! Joustinpatjat, tilkkupeitto ja unikkotyynyt, eipä tuossa muuta tarvitse, kun uni jo hiipii silmään. Ehkä myös unikko. Meinaatteko ihan enemmännkin alkaa iltakeikkaa heittää? Varmasti tulee paljon tilauksia ja lyötte sen Dallapeen mennen tullen. Uusia tuulia Nokalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muakin! Useampi yö on nyt mennyt liian vähillä unilla; nukuttu on kyllä hyvin makeasti, muttei ole maltettu ajoissa aloittaa sitä puuhaa.

   Saas nähdä ny, kuin aktiiviseksi ja suosituksi keikkabändiksi päädymmekään... Dallapé kyllä esitti toiveen heidän setin uusinnastaan ensi Jussina, joten we'll see. Pitänee ostaa keikkayöppejä ;)

   Poista
 2. Ihanat nuo vanhat pitsit lakananreunoissa! Ja loistava idea tuo eurolavasänky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eiks vaan? Lakanat ovat äidin kapioita, pitsit niihin on virkkautettu kapiopitsivirkkaajalla. Nimike näyttäis hyvältä veroilmoituksessa ;) En raaskinut ommella edes pitsien kuvioita vastakkain, vaan halusin hyödyntää ihan koko pitsin.

   Lavoja on 4, joista 2 etummaista Rööperin, Kallion ja Hermannin parvekkeiden kautta raahattu vihdoin Mörskälle. Oiskohan tää jo loppusijoituspaikka niille..? Painavat nimittäin turkasen paljon!

   Poista
  2. Äiteen vanhoja kapiolakanpitsejä on muuten myös noissa lummetyynyissä sängyn päällä. Ompelin ne jo viime syksynä odottamaan huvilaeloa :)

   Poista
 3. Ihana tuo tilkkupeitto !!! Hyvä paikka vanhoille pitseille kun pääsevät käyttöön ja näkyville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ompelin peiton lasten isän vanhoista paidoista ja mummin + isoäidin puhkinukutuista kapiolakanoista. Olisi suorastaan häpeä pidellä tuollauisia pitsejä piilossa, eiks vaan ;)

   Poista
 4. On niin makoisan unien näköinen ihanasti sijattu vuode tilkkupeittoineen!! Ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, makoisasti siinä nukuttaa, vaikka unia en muistakaan siinä vielä nähneeni :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)