lauantai 8. elokuuta 2020

Punabeiget pöperöt

Alkoi aivan naurattaa kun katselin kuvia eilisistä mökkiherkuistamme. Värimaailma kun oli kovin yhtenäinen kautta menun. Aloitimme jo suorastaan perinteisellä perjantairahkalla herkuttelun. Sen yksinkertaisemmaksi ei homma juuri voi mennä, kuin tämän herkun valmistus mökkikyökissä taivasalla. Kauniiseen lasiin lusikoin kerroksittain sitruuna-lime- ja vaniljarahkoja, ja väliin ripottelin suolapähkinöitä sekä omista puskista poimittuja isoja ja makeita vadelmia. Helleherkku aivan parhaasta päästä, slurps! Luonnollisesti tämä nautitaan aurinkotuolissa ja hyvässä seurassa.




Uinnin päälle ja illankin jo viiletessä alkoi sitten vuorostaan maistua lämmin tee, joka sekin oli melko punasävyinen marjaisine makuineen. Kyytipojaksi  beigeä chiabattaa, vuohenjuustoa ja runsaalla ruohosipulipilvellä hunnutettua tomaattia. Nautittuna ilta-auringossa kuistilla ja luonnollisesti edelleen hyvässä seurassa.

Kylläpä taas maistui, niin kesä kuin elo!


6 kommenttia:

  1. Se on kumma juttu tuo ruoka, se tuo ilon silmälle ja hyvän olon ihan koko kroppaan. Sitten myöhemmin voi miettiä mitä tulikaan syötyä ja kuinka paljon ;) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, iso ilo ja ei mitenkään suotta nimetty myös lohduksi. Syksyllä sit mietitään mitä tuli kesä syötyä 😅

      Poista
  2. Ihanat pöperöt! Ja kattaus on tietysti puolet ruuasta ellei enemmänkin. Nuo jälkkärit näyttävät kauniista laseista tarjoiltuina ihan mielettömän hyviltä. Ja varmasti myös olivat sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olivat herkkua! Ihan tuli taas vesi kielelle pelkästä kommentistasi 😀

      Poista
  3. Yksinkertaiset herkut ovat yleensä niitä parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin täysin samaa mieltä kanssasi! Nimimerkki ”laiska ja luova kokki”

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)