torstai 11. huhtikuuta 2019

Rapsuttelua

Mökillä piha ja ulko-ovi kaipaavat rapsuttelua kevään mittaan. Pihaa varten pitää ensin hankkia uusi harava syksyllä katkennutta korvaamaan, ja kottareihin uusi gummi pakkasen pureman seuraajaksi. Ovi tarvitsee uutta maalia pintaansa talven aikana poislohkeilleen tilalle. Samaa värisekoitusta ei saletisti enää saa, joten pitää päättää sävykin. Lapsista eräältä en aio mielipidettä kysyä, koska tiedän etten halua pinkkiä ulko-ovea Villa Mörskään.

Naapurillakin olisi rapsuteltavaa ennen pihatuoliinsa rojahtamista, mutta toivon että malttaa jättää rapsuttelut rapsuttelematta tuolin osalta. Paljon nätimpi noin! Mökkinsä kyllä voisi rapsuttaa ja maalata.


Lemmikkejä ei meillä ole,
joten kotona rapsuttelen muita rakkaita <38 kommenttia:

 1. En kyllä tuota tuolia rapsuttelis....aivan ihana <3 Sano vaan naapurille että noita Sammaleinen voi tykästyä tuohon pääsiäisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä minäkään rapsuttelis. Sen verran hiljainen ja näkymätön tuo naapuri on, että tuoli saattaapi pysyä sammaleisena ja noidan tykästyttävänä ihan sanomattakin :)

   Poista
 2. Sinulla on jo hommia suunniteltuina, meillä vasta jännitetään, että mitä sieltä oikein löytyykään! Onko mökki vai rauniot, ei voi tietää! Naapurin tuoli on noin varmasti ihan parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauniot?!? Syksyn hirmumyrskyjen jäljiltä..? Kääks mitä odottelua :(

   Poista
 3. Kun olin päiväkodissa töissä, eräänä keväänä löytyi pensaikosta jonkun lapsen pieni nalle, joka oli saanut ylleen kauniin sammalpeitteen. Mietin jo tuolin nähtyäni, missä ryhtyisin sammalta kasvattamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nallea ja voih nallensa kadottanutta!! Oon viljellyt sammalta betonin päällä ja kallion reunamilla, mutta toi paksu sammalmatto muovituolin päällä on kyllä eksoottinen menestys :)

   Poista
 4. Oi mikä tuoli! Ei taida kuitenkaan ihan luonnollisesti olla sammaloitunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkailen myös ettei. Pikaisella tarkastelulla ei kuitenkaan näkynyt kukkarautalankoja tai muita sammalpidikkeitä. Ilmeisen taitavasti siis sammaloitettu :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)