torstai 5. syyskuuta 2019

Illan pimetessä

Parvekkeella iltoja istuvana huomaa selvästi päivän lyhenemisen ja iltojen pidentymisen. Kesällä sai uhmata unta silmäkulmassa nähdäkseen sirkusvalojen räpsähtävän päälle hetkellisinä aamuyön hämärinä minuutteina, ja nyt valojen räpsähdys aivan kesken illan säikäyttää kirjan lukijan, ja muistuttaa siitä että enää vain muutaman sivun näkee lukea ulkosalla.



Muutoksesta muistuttaa myös se että villafiltti on siirtynyt terassin ruokapäydän tuoleilta nojatuoliin, ja lukija on valmis tarvittaessa nautiskellen kääriytymään siihen. Ensi viikolla viimeistään villasukatkin ovat löytäneet tiensä kuistille valmiuksiin lukutuolin viereen.

Miten sinä huomaat siirtymisen kesästä syksyyn ?



2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia!

    Kyllä se on se, kun pitkän ja kuuman kesän jälkeen voi taas olla ulkona enemmän. Ja syyskuussahan meillä alkaa hurrikaanikausi, joka sitten jatkuu enemmän tai vähemmän aktiivisena pari kuukautta. Nytkin Dorian tuo mukanaan vettä ja tuulia, vaikka olemme onneksi sääsysteemin länsilaitamilla.

    Niin, ja lapset katoavat kotoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, teidän syksyyn siirtyminen on tosiaan erilaista kun tällä mantereella! Kauheita kuvia uutisoidaan Dorian reiteiltä :(. Meillä alkoi eilisaamu syksyisellä tuulella ja nyt sataa vettä, mutta nämä syyssäät ovat ihanan kesyjä. Eilen tein myönnytyksen syksylle pukeutumalla housuihin, tänään taas mekkopäivä. Varpaat paljaina kuitenkin yhä edelleen <3

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)