Tämä pääsiäinen jää mieliin erittäin erilaisena, vaikka mämmi ja suklaamunat nytkin ovat kuvioissa. Samaa mutta silti niin erilailla kuin ennen ja toivottavasti taas jatkossa. Viikkojen kotonaolo ja hektinen työ pistävät päätä Päivistä sekaisin; eilen vietin jo tovin Helatorstaita Kiirastorstain sijasta.
Tämän Pitkäperjantain aloitin paistamalla erilaiset kuin ennen -tyyliset aamiaislämpimäiset meille. Resepti on somessa pyörivä Sikke Sumarin helppo sämpyresepti, jota voi tuunailla mieleisekseen. Tein taikinan illalla jääkaappiin valmiiksi, ja hölskäytin siihen pihlajanmarjamurua römpsäyksen. Oranssi muru antoi hauskaa pääsiäisväriä taikinaan, ja tuoksu lämmintä sämpyä halkaistessa oli jotain aivan superia, slurps!
Tämän Pitkäperjantain aloitin paistamalla erilaiset kuin ennen -tyyliset aamiaislämpimäiset meille. Resepti on somessa pyörivä Sikke Sumarin helppo sämpyresepti, jota voi tuunailla mieleisekseen. Tein taikinan illalla jääkaappiin valmiiksi, ja hölskäytin siihen pihlajanmarjamurua römpsäyksen. Oranssi muru antoi hauskaa pääsiäisväriä taikinaan, ja tuoksu lämmintä sämpyä halkaistessa oli jotain aivan superia, slurps!
Aurinkoista ja herkullista pääsiäistä meille kaikille❣️
Hyvää pääsiäistä! Nämä Siken reseptit ovat ennenkin toimineet, joten tämäkin lienee kokeilemisen arvoinen.
VastaaPoistaHiljaista on. Mämmi olisi paikallaan, mutta 21 vuotta on mennyt ilman joten eiköhän se mene tämäkin pääsiäinen.
Hiljaista on! Täällä eilen vielä sateinen päivä, joten melkoista kotona oleilua tämä pääsiäinen!! Pari pv sitten luin mämmireseptin, ja oikeastaan vasta silloin tajusin että sitäkin vois tehdä itse 😀. Kukaties vielä joskus...
PoistaNyt onkin sitten (melkein) pakko tehdä iltapalasämpylät tällä reseptillä, huomiseen aamuun en malta enää odottaa. Saa samalla jauhokaappikin tyhjennystä, kun niin laiskasti nykyisin leivon. Pihlajanmarjoja ei kyllä ole, mutta menee kai ilmankin. Ruusunmarjoissa voisi löytyä, pitääkin tsekata pakastinta. Hyvää pääsiäisen jatkoa!
VastaaPoistaTällä reseptillä saat lämpimiä sämpyjä niin iltaan kuin aamuun, koska voi paistaa sen verran kuin aikoo kerralla syödä, ja säilyttää lopputaikinaa jääkaapissa. Hienoa on sekin, että sen voi tuunata juuri sillä mitä kaapeista kulloinkin löytyy. Ruusuista herkuttelua siis sinulle!
PoistaNäyttää herkulliselta!
VastaaPoistaKaupassa käyn nyt tosi harvoin, Mies onneksi jaksaa vääntää leipäkoneella aamuiksi tuoretta känttyä. Omat leipomustaidot ovatkin aika onnettomat...
PS. Mitä sarjaa tuo upea lautanen on?
PoistaKierrätyskeskuksesta löytynyttä kiinalaista posliinia. Teksti Jim's. Menin ostamaan kasvikuosia mosaiikkipöydän tekoon, mutten raaskinutkaan pilkkoa noita kaikkia. Osa pöydässä, loput kaapissa 😊
PoistaHei! Oletko ihan kokonaan lopettanut blogin? Keväällä ensi alkuun ajattelin, että kevätväsymystä kun et kirjoittele ja sitten mietin jos kuitenkin koronaväsymys. Olisi ihan kiva kuulla kuulumisia. Mitä kuuluu Mörskälle? <3
VastaaPoistaHei, ihana kysely❣️ En ole tietoisesti lopettanut, keväällä vaan iski koneähky, kun työpäivät siirtyivät kotiin ja täällä vietti töiden vuoksi 10-12 h koneella päivittäin. Sitten ei enää jaksanut näyttöjä räplätä juuri muuten 😅. Eli se koronaväsy ilman koronaa. Kukaties tässä vielä aktivoidutaan uuteen intoon..?
PoistaVilla Mörskäkin viettää nyt melkoista hiljaiseloa, kovin vähälle jää aika sielläkin. Ruohot tulee leikattua, mutta mökkielo ollut nyt muuten aivan liian pientä muiden puuhien ja rientojen vuoksi. No, vaihtelu virkistää ja tervetullutta sekin. Palaillaan!