Lenkin jälkeinen nälkä ja
jääkaapissa viikonloppuvieraan jäljiltä valkoviiniä.
Siitä se sit lähti.
Pannulle vettä ja suolaa kiehumaan,
muutama kourallinen kuivattuja sieniä ja
risottoriisit sekaan.
Humpsautus kasvisliemijauhetta,
pari pyöräytystä pippurimyllystä ja
luraus valkkaria
Viipale kirnuvoita ja parmesaanilastuja säästelemättä.
Maistelua ja toinen loraus valkkaria,
purkinpohjallinen ruohosipulisilppua.
Kolmas lorautus viiniä kauniiseen lasiin,
pari kauhallista risottoa lautaselle
ja radiosta Taiskan Mombasa.
Maanantai-ilta, ex tempore juhlailta ❤️
Ei hullumpaa :) Kuulostaa kyllä hyvältä. Alkua kun luin, niin mielessä kävi, että mihin tämä alkoholin pirulainen vei, mutta tämähän olikin makuseikkailu.
VastaaPoistaHuh, ei pirulainen päässyt pahoille teille viemään, vaan ihan pysyi antaumuksellisena nautiskeluna homma 👌
PoistaOi, tuo on yksi minunkin lempirisottojani... Ei kuitenkaan ihan arkiruokana, koska sen kaveriksi tekisi mieli myös lasiin hieman sitä valkoviiniä
VastaaPoistaJoo, risottoon jää ikuinen himotus. Onkohan parmesaani syynä moiseen..? Mä tohdin nauttia sen lasillisen ja juhlistaa arkeakin, koska oli jäänyt pohjat pyörimään jääkaappiin :). Tosin osa siitä pyörii edelleen siellä, joten meillä varmaan syödään taas tätä piakkoin...
Poista