torstai 24. joulukuuta 2020

Havunvihreää joulunaikaa!

Valmistauduin tähän eriskummalliseen jouluun erittäin pehmeästi. Syksyn mittaan ompelin jokusen tilkkutyynyn, jotka käärin lahjapapereihin tai pakkailin pareittain isoon joulukassiin. Omalle sohvallekin tuli taas uusi vuosityyny. Joulu 2020 -tyynyksi ompeloitui toiset kännisistä kuusista glitterisen vihreällä reunuksella maxikokoon. Tyynyyn aion nojailla joulupäivästä alkaen hyvinkin intensiivisesti jalat tuon iki-ihanan lahjapeiton alla lämpimässä.


Känniset kuuset -tyyny päätyi kaksostyynyään pelkistetympänä, ts. lähinnä mustilla tikkauksilla somistettuna ja neliön muotoisena armaan (skumppa)ystävän joulukuusen alle, ja valkopohjainen (=luminen!!) O Tannenbaum taas toisen rakkaan ystävän kainaloon rapunovenedustonttuilujen myötä. Lapsen poikamiesboxiin päätyvät joulun mittaan sinivalkoisetmuhkuraiset appelsiininkuoret
Aina ajoittain pyhien ja niiden välipäivien mittaan nousen ylös soffannurkasta kirjojen + leffojen + herkkujen ääreltä, ja suuntaan haukkaamaan happea ulkosalle. Iltalenkkien ilona ovat jo tovin olleet nämä Kumpulaan idyllisten puutalojen väliin kadun yli viritetyt joulutähdet. Vaikka etelässä joulu menee lumetta, niin nämäkin osaltaan tuovat iloa ja valoa tähän erikoiseen jouluun.


Iloa ja valoa toivottelen myös sinulle joulunaikaasi <3


7 kommenttia:

 1. Aikamoisen kuusikon sait tehtyä! Kukkapeiton alla voi lauleskella sitä no onkos tullut kesä, nyt talven keskelle.... Hienot tähdet! Meidän suunnalla ei tuollaisia loistoja ole, mutta iltalenkeillä Sulon kanssa katsellaan ja iloitaan (ainakin minä) naapuruston pihojen valoista. Ja kohti valoa tässä mennään, ei harppauksin, mutta hipsutellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapeiton alla on tullut harvase ilta köllöteltyä <3 Tähtiäkin ihailen edelleen useamman kerran viikossa, mutta nyt iltojen valaistuessa enää vain 1 tähtinauha on valaistu. Saas nähdä koittaako pian jo sekin lenkkikerta kun tähdet on viety säilöön seuraavaa sesonkia odottelemaan :)

   Poista
 2. Upeita nuo tyynyt, nauroin niin tuolle känniselle joulukuuselle. Mutta upein on tuo kukkapeitto. Siinä on niin mielettömän kauniit värit. Sen alla tulee varmasti lämmin olo vain ihan peiton värityksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kieltämättä itsekin tullut hihiteltyä kuusten kännisyydelle ja muutamallekin seikkailulle saajansa kanssa, siis niille joista tyynyn nimi nyt sit poiki...

   Peitto on niiiiiin <3 ja käytössä useammallakin harvase ilta :)

   Poista
 3. Anonyymi4/2/21

  Hyvää helmikuuta! Kohti kevättä mennään. Korona rasittaa meitä kaikkia mutta yritetään selviytyä! Mihin olet kadonnut? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää helmikuuta sinä ihana peräänhuutelija <3 Täällä ruudun takanahan minä olen, mutta näytöllä on taas pyörinyt ihan muut jutut kuin blogi. Koronan kiihtyessä mun ruutuaika aina kallistuu pandemian myötä tulleisiin työstöihin, ja sit vapaa-ajalla ei näppis enää oikein jaksa houkutella. Mutta ehkä toisin taas kohta lisääntyvän valon ja innon myötä :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)