torstai 9. heinäkuuta 2015

Rakkauskirje

Sain Niinalta lahjaksi söpön postiloodan Villa Mörskälle. On kuulemma rakkauskirjeitä varten. Aamun lehti ei sinne mahtuisikaan. Kirjeitä mahtuu sitävastoin kyllä useampikin!! Olen toiveikkaasti kurkkinut loodaan ja odotan edelleen vaikka tällaista viestiä:

”Me vanhenemme ja totumme toisiimme. Me ajattelemme samalla tavalla. Me luemme toistemme ajatuksia. Tiedämme, mitä toinen haluaa kysymättä.

Joskus ärsytämme toisiamme hieman. Ehkä joskus pidämme toista itsestäänselvyytenä. Mutta aina toisinaan, kuten tänään, mietiskelen sitä ja tajuan, kuinka onnekas olen, kun saan jakaa elämäni upeimman naisen kanssa jonka koskaan olen tavannut.

Sinä kiehdot ja inspiroit minua yhä. Sinä teet minusta paremman.
Olet halujeni kohde, #1 maallinen syy olemassaolooni.
Rakastan sinua hyvin paljon.
Hyvää syntymäpäivää prinsessa”

Vakuutusyhtiö Beagle Streetin tekemän kyselyn mukaan historian kymmenen upeimman rakkauskirjeen joukossa ovat kirjeet jotka Napoleon ja Winston Churchill kirjoittivat vaimoilleen. Myös Ernest Hemingwayn kirjettä Marlene Dietrichille pidetään eräänä kaikkien aikojen kauneimmista rakkauskirjeistä.

Kaikista kaunein rakkauskirje on kuitenkin tuo yllä lainausmerkeissä oleva teksti, jonka Johnny Cash kirjoitti vaimolleen June Carter Cashille tämän 65-vuotispäivänä vuonna 1994.

Elän suosiolla vielä himpun yli kakskytä vuotta jännityksessä, josko vastaava kolahtaisi luukkuuni vastaavana merkkipäivänä. Siihen ton lopun prinsessan vois kirjoittaa ihan vaan ärrällä.

Vink vink, Pyykkipoika ;)


6 kommenttia:

 1. Ihana loora! Minulla on tuollainen puutarhan portin pielessä...onko jotain pielessä, kun ei ole kirjeen kirjettä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä sunkin pitää ruveta blogissa vonkaamaan postia ;) Katsotaan toimisiko tää...

   Poista
 2. Voih, kyllä tuollaista tekstiä lukisi kuka tahansa nainen, kirjeessä, sähköpostissa, tekstarissa tai kuulisi ihan korvaan supatettuna! Vaikka tiedänkin tuon muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Vaikka olisi kuinka tuttua juttua :)

   Poista
 3. Anonyymi11/7/15

  Jos haluaa hypätä tunnejunaan niin suosittelen katsomaan Johnny Cashin viimeiseksi jääneen musiikkivideon jossa myös June esiintyy lyhyesti vanhempana sekä nuorena aiemmin kuvatuissa pätkissä. Parin kemia välittyy niin monella tapaa tuosta videosta että kyllä menee kylmät väreet vaikkei mistään rakkauslaulusta edes ole kyse. June kuoli muistaakseni joitakin kuukausia videon kuvausten jälkeen ja terveysongelmista kärsinyt Johnny seurasi pian perässä. Kuvauspaikkana heidän yhteinen kotinsa.

  https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, junaa kuvainnollisesti ja konkreettisesti... Kiitos. Video tuntuu melkein jatkolta heistä kertoneeseen leffaan, joka sekin oli todella vaikuttava ja koskettava, pätkiä siitä pyörii päässä vielä vuosien jälkeen sen näkemisestä.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)