perjantai 21. syyskuuta 2018

Harvemmin näin

Harvemmin meillä lastenhuoneet tältä näyttävät. Asukkaansa ovat niin kiireisiä immeisiä, että useimmiten on pedit petaamatta ja edellisen päivän pyykit mytyssä lattialla harrastuskampsujen ja erilaisten latureiden kanssa yhtenä mylläkkänä.


Eilen lapset olivat kotoa poissa, joten joku oli sängyt pedannut ja lattiat raivannut. Iltapäivän aurinko paisteli sisään ikkunoista ja houkutti kuvaamaankin.


Kuopus on hiljattain saanut ikioman huoneen, joka sisustui lämpimän oranssiksi kaapista kaivetulla Lehti-peitolla. Lehti ei peitossa viittaa vain ja ainoastaan ruskan sävyihin, vaan enemmänkin peiton pintaan tekemiini lehdenmallisiin tikkauksiin.


Neiti elää vielä täysillä pinkkiä kautta. Olen jo ainakin vuoden odottanut sen menevän ohi, mutta ei kun ei. Eipähän ole siis tullut tarvetta tehdä uutta peittoa hälle, ja lyhentää nykyistä Villivattua alkuperäissuunnitelman mukaiseksi torkkupeitoksi. Saa nähdä koska siihen hommaan pääsen.


Myrskyvaroituksista huolimatta aurinkoa ja lämpöä viikonloppuihinne!






4 kommenttia:

  1. Kivoja huoneita molemmat:) Ja ymmärrän kyllä että tytär tykkää pinkistä!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, asukkaansakin tuntuvat niistä tykkäävän 😊

      Poista
  2. Ihana äiti on tehnyt molemmille lapsosille upeat peitot! Mitä odotat pinkin kauden jälkeen? Toivottavasti ei tule mustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kyllä nyt ihanaa äitiä hymyilyttää :). Joo, toivottavasti ei mustaa... veikkaan vaikka vihreää, jota nyt on pukeutumiseensa tullut lisää. Toisaalta just hankittiin pinkki talvitakkikin, joten tuskin ihan äkkiä menee värimaailma uusiksi.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)