maanantai 17. elokuuta 2020

Museoissa


Kesän kynnyksellä hankin minäkin vihdoin viimein Museokortin. Pikkuisen pitää sitä hehkuttaa, niin hauskasti se nimittäin ohjailee toimintaa. Kortti kun on aktivoinut kiertämään vanhoja lempipaikkoja ja tutustumaan aivan uusiin, treffejä on sovittu museoihin, retkiä  ja lomareissuja suunniteltu ao. kohteidenkin mukaan. Välillä on lounaspaikka tai kaffittelut sovittu logistisesti hyvään paikkaan, ja samalla katsastettu joko perusnäyttelyä tai vain vaihtuvia näyttelyitä

Kortin appiversiota käyttämällä myös tallentuu oma käyntihistoria. Saapahan kortin hallussaolo aikaan myös uuden ilmiön, erilaisen valinnanvapauden. Sen kanssa kun on ollut mahdollista vain kävellä ohi joidenkin museoiden ja muuten nauttia niiden miljööstä. Ei ole tarvinnut puntaroida maksaako pääsymaksua ja mennä sisään, kun hinta on jo tavallaan maksettu, on vain itsestä kiinni mitä kulloinkin sille rahalle vastineeksi haluaa. 


Näin lyhyelläkin käyttökokemuksella olen aivan myyty, kortti tulee tasan tarkkaan uusittua ja tästä ilosta nautiskelua jatkettua!

Vingutatko sinäkin Museokorttia tiuhaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)