maanantai 13. maaliskuuta 2023

Pääsiäistyyny

Se siitä heksagonipinnasta siis tuli! Viikonlopun pilvisen päivän käytin suureksi osaksi ommellen. Heti aamupalan nautittuani ja lehden luettuani nostin ompelukoneen ruokapöydälle, ja aloin huristella keltaisia tikkaussaumoja pintaan mustien kaveriksi. 

Rytmiä pintaan tein tikkaamalla keltaiset tikit kauemmaksi saumoista paininjalan reunalla käsin ommeltua mukailen, kun taasen mustassa tikissä väli reunaan on tätä kapeampi käyttämäni yläsyöttäjän jalkaa mittana hyödynnettyäni.


Tilkkupinnan kehystin mustalla, josta myös ompelin takakappaleet ja muhkean nappilenkin isolle mustalle napille. Kehykset tikkasin mustalla muutamilla suorilla kierroksilla työn ympäri. Mieluiten olisin kiinnittänyt työhön ison oranssin napin, mutta sellaista ei nappiloodasta nyt löytynyt, ja valmiiksihan tämä piti heti saada!

Eikä puhettakaan että olisin raaskinut tyynynpäällistä enää kaappiin tunkea näin hyvissä ajoin ennen Pääsiäistä, vaan se jäi heti soffalle. Hyvät silityksetkin olisivat vielä ryppyyntyneet kaapissa kenties...

JOKU vaan ei selvästikään tykännyt uudesta tyynystä! Mutta ei me kaksi muutenkaan olla läheskään kaikista asioista samaa mieltä, esimerkiksi siitä kuinka paljon on suotavaa räksyttää oven takaa kotirapussa liikkuville naapureille ja kadulla kohdatuille lastenvaunuille, muista poikakoirista nyt puhumattakaan. Tai miten montaa kohtaa kinoksissa pitää lenkillä räntäsateessakin nuuskutella sen sijaan että hoidetaan hommat tehokkaasti ja käppälöidään takaisin sisään lämpimään ja kuivaan eloon. Tai kuka nukkuu mun sängyssä ja kuka ei. Itseasiassa taidetaankin ollaan aika harvoista asioista samaa mieltä. Elämä on ja #koiraeloa. 


Nostin tyynyn takaisin soffalle, ja kummasti se on nyt sitten siihen saanutkin jäädä. Meidän molempien toimesta <3


3 kommenttia:

 1. Kiva! Erityisesti tykkään tuosta yksinäisestä lehdestä, se on piste iin päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hauska huomio ja ihana kommentti! Itse kun olin valmista työtä tutkaillessani jo ehtinyt harmitella niin lehteä kuin pientä sinistä pilkahdusta. Mutta siis se piste iille <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)