18.2.13

Kotialttari

Itsekseni hihitellen nostin Indiskasta viime vuoden puolella hankkimani valosarjan perhepotretin päälle. Perhepotretti puolestaan roikkuu seinällisellä kuvia perheenjäsenistä... Mietin että varsinainen valaistu kotialttari nyt koristaakin kotoamme, heh heh.


Nyt on silmä tottunut ja ajattelutapa muuttunut; juuri näinhän tän pitää ollakin! Seinä saa täyttyä rakkaiden, kaikkein tärkeimpien kuvista ja olla jopa valaistu, sillä siellä on esillä kaikkein suurin parhaus, mitä olen eläissäni saanut aikaan. Nyt jo tiedän että mitään tämän upeampaa en tule enää tekemään, vaikka yhtä sun toista aionkin vielä vuosien varrella puuhailla.

Voi sitä perhettä siis syystä vähän palvoakin, tai ainakin kovasti rakastaa ja ajoittain hemmotella kaardemummapannarilla, joka sekin on muuten aivan parasta pannukakkua mitä olemme ikinä syöneet!

Posti toi meille äskettäin suloisen kortin jossa luki näin: "On ihmisiä, jotka tekevät maailmasta paremman vain olemalla olemassa". So true! Pätee myös kortin lähettäjiin <3Tässä hämyssä on hyvä nukahtaa onnellisena ja turvallisin mielin.
Kauniita unia!
 
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. eiks vaan, aivan ihanat! paristokäyttöiset, joten niitä joutuu ajoittain latailemaan, mutta toisaalta ne voi ottaa mukaan vaikka telttaretkellekin. jos sellaisilla siis kävisi...

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)