17.4.13

Korkattu!

Ja hyväksi havaittu! Mun uudet Angry Birds -syömäpuikot nimittäin. Malesian agentti taisi menettää jo ruokahalunsa, kun kadehdin hänen upeita puikkojaan ja armahti mut lähettämällä mulle valkoisen linnun. On näillä niin ihana syödä herkkuja, pätkääkään ei tule vihaiseksi olo!


Muksuja lähinnä saattaa kiukuttaa, koska vielä ei ole koittanut se hetki jolloin he pääsisivät näitä äiteen puikkoja testaamaan. Onneksi heilläkin on iso nippu ihania uusia puikkoja. Uusi ruokailurituaali onkin tätä nykyä syöntiä edeltävä puikkojen valinta, valkkaus ja päätöksen muutos...

Kiitos ihanat maailmanmatkaajat S&S!
Ajattelemme teitä lämmöllä herkutellessamme.
 
 

8 kommenttia:

 1. agentti täältä KL:n helteestä kiittää kiitoksista!:) näitäpuikkoja oli Singaporen china townissakin vielä...ostin muutamat kesämatkalle Suomeen...ja agentti on Suomessa koko pitkän kesän ja vielä pääsin töihinkin. jihuu!!!

  VastaaPoista
 2. näemmekö kesäkahveilla????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilman muuta! tai jollei kahvilla niin sidukalla..? kalenteriin voit myös buukata pe 14.6., jolloin tarjolla on taas löylyä ja skumppaa Helsingin kattojen yllä ;)

   Poista
  2. Buukattu, hah! Onneks käyn täällä stalkkaamassa, niin oli vielä kalenterissa vapaata. Saako käydä yhdellä jääskumpalla Mattolaiturilla ennen tuloa :) hiivatti sitä kamaa ei saa muualta.

   Poista
  3. Hah! Sä oot niin ihanan omatoiminen <3 Saa käydä, vaikka se tekeekin ihan hurjan lenkin sun / teidän saapumismatkaan ;)Mäkin haluaisin sellaiselle, mutta pitää sopia siihen sit vielä toinen ilta!

   Poista
 3. OI!!! BOOKKAAN TOKI!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)