tiistai 21. lokakuuta 2014

Ryppyisen rinsessallista

Täydellisen, uskomattoman upealta lomalta on palattu arkeen! Fliplopit, biksut ja sarongit on vaihdettu toppatakkeihin, pipoihin ja lapasiin. +29:stä suoraan +1:een. Paratiisiin saatiin viestejä kotoisesta sateesta ja lumesta, mutta niiltä on sentään vielä vältytty. Rusketusraidat ovat komiat, naururypyt erottuvat nyt rypyn lisäksi värillä. Kosteusvoidetta tulee kulumaan litroittain, jottei aivan rypistytä ennen kuin taas vaaletaan.

Eilen aamulla aloitettiin paluu, ja tänä aamuna kiiruhdettiin kentältä kodin kautta kouluihin ja muihin puuhiin. Yksi niistä muista oli minulla pyykinpesu. Lomapyykkiä riittää, ja lomalle lähteissä olin vielä riipinyt lakanat sängyistä ja pyyhkeet koukuista. Kun kerran tropiikissakin sai nukkua yönsä puhtaan rapeilla lakanoilla, niin suotakoon sitä iloa meille kotosallakin. Samoin kuin kuopuksen vaateesta vesimelonia aamiaisella. Palat paratiisia vielä nautittavanamme...

Hehkutin tovi sitten uutta ihanaa lakanasettiäni ja sen kruunuaplikointia. Ajattelin nyt sitten esitellä ihanuuden muillekin. Silittelemäti ryppyisen rinsessallinen setti, aivan kuten sille päänsä painavakin.


 

Lomalukemisena oli pari erinomaista ero-opasta, jotka laajensivat näkemystä ja valoivat lisää toivoa tulevaan. Kiitos oppaiden tai sitten ihan muuten vaan olenkin nyt siinä vaiheessa eroa, että kykenen päästämään muitakin vällyjeni väliin. Siis teidät, en todellakaan ketään muuta! Kuopus kyllä sinne mielii useinkin, mutta onnellisena tyytyy petipaikkaan jo muutenkin huonosti nukkuvan mamin viekussa omalla patjalla. 


Lomalla tuli taas nukuttua parisuhteen aikaista king size -sänkyä vielä suuremmissa punkissa vaihtelevan muksuvalikoiman kanssa, ja nyt epäilenkin kyllä yllättävässä alkukesän sinkkuus- tai selviytymispuuskassani ostaneeni sittenkin liian kapean sängyn. Oishan se mustakin ihanaa jos pikkumies tai rinsessasiskonsa mahtuisivat kotonakin viereisellä tyynyllä tuhisemaan. Tosin en mä sit leveämmässäkään sängyssä pystyis nukkumaan, kun pitäis vaan ihailla äiteen pieniä söpöliinejä.

No, näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä kallistaa päänsä unille.
Ehkä jopa ziljoona kertaa parempikin kuin viimeisen 
vuorokauden lentsikkatorkuille.
Kauni uni, ystävät!


7 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin! Siitä on aikaa, kun lapset ovat tulleet sänkyyn. Mutta yhteen aikaan sai olla takuuvarma, että jos yöllä ukkosti niin kaikki kolme viekkuun hiippailivat yksi toisensa jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä taidan vain minä herätä ukkoseen, mutta muita syitä kömpiä viekkuun kyllä löytyy sangen hellyttävä valikoima :)

      Poista
  2. Reissu takana ja pikkujoulukausi edessä. Kiva, että oli onnistunut reissu ja kuvia kaipailen tänne????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ja aivan! Kuvia varmasti tännekin tulee, jahka sulattelen hetken kaikkea ihanaa nähtyä ja koettua ja saan tän arkirumban taas pyörimään lähes itsestään...

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin arkeen ja melkein talveen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kulttuurishokki oli palatessa suurempi kuin mennessä... Että voi tää ilmastomme olla raaka!

      Poista
  4. Hih, luin eilen illalla sängyssä blogiasi puhelimella. Katsoin kruunukuvaa, ja totesin että on vähän tutun oloinen.. Näin seuraavan kuvan ja totesin että on kyllä TODELLAKIN tutun oloinen. Nostin päätä tyynystä, katsoin tyynyä ja katsoin lakanoita, ja kyllä, prikulleen samanlaisella liinalla minäkin päätäni lepuutan ja samanlaisiin raitalakanoihin hautaudun ja yritän nähdä mahdollisimman rinsessallisia unia! Ehdottomat suosikkilakanat meidän makkarissa. Ja vieläpä kun olen innostunut mankeloinnista, on välillä ihan luksusnukkumista. Mutta hmm, rypyt tuovat kyllä varmaan sopivaa rouheutta uniin.. Rouheaahan tämä elämäkin on!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)