9.9.14

Kassialman uusi namu

Jumppiin kävellessä takaraivoon iski ihan pakottava tarve, tai ainakin suuren suuri halu saada uusi jumppakassi. Ei sillä että vanhassa olis mitään vikaa, se vain kyllästytti. Jumpista lähtiessä se sitten piti käydä hankkimassa. Kuka nyt viitsisi raahata mustaa laukkua mukanaan, kun voi oranssiakin kanniskella???

Myönnän mustan olleen tilavampi ja just hyvin mahtuvan pukukaappiinkin. Tähän joutuu kampsut asettelemaan tarkemmin ja valikoimaan mukaan pienimmän pyyhkeen. Ei siis järkihankinta. Mutta oranssi sentään...Sitä paitsi olen kyllä ihan ansainnut tämän! Ahkerasti jumpattuani vaaka näyttää nyt kymmentä kiloa vähemmän kuin keväällä. Kesällä se näytti vielä vähemmänkin, mutta makea on taas valitettavasti alkanut maistua. Ja se näkyy sitten heti! Vaikka kuinka jumppaisi, juoksisi, kävelisi ja polkisi niin se näkyy. Mulla taitaa olla sellaiset pulskistumaan taipuvaiset geenit rasitteenani...

Sokerittomaan syyskuuhun mua ei saatu puhutettua mukaan, mutta toivottavasti oranssi jumppakassi osaltaan tuo aurinkoa eloon sen verran että sitä sokeria ei tarttis ihan julmetusti mussutella.

Mitä syksystä selviytymisiä te suositte?


19 kommenttia:

 1. Wau! Ihanko jumpalla olet saanut 10 kg pois? Onnittelut. Mitä olet tehnyt ruokavalion suhteen? Täällä yksi hullu jumppaaja ja mitään ei tapahdu. Lopetan syömisen kokonaan kohta. Olet todellakin ansainnut kassin ja vaikka kaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisköhän palata kassikaupalle nyt saman tien..? Jumpalla, rahkalla, sauvakävelyllä ja vähän juoksullakin. Makea (lakupiippuja lukuunottamatta) ei oikein pudonnut kesällä, joten se edesauttoi kivasti painon putoamista. Harkinta-aika hoikistaa...

   Poista
  2. Lakupiiput laihistavat, siitä olen satavarma! ;) mä olen harkinnut laihtumista monta vuotta, mutta eipä ole auttanut, päinvastoin. Ikävällä asialla on siis puolensakin, olet ilmeisen tyytyväinen tulokseen. Tsemppiä kilojen poissapitämiseen jatkossakin!

   Poista
  3. Kiitos! Monesti sauhuttelijat ovat hoikkia, joten ehkä mun kesäkuussa alkanut pössyttely on vaikuttanut asiaan :D. Ja juu, hoikistuminen on eroamisen harvoja hyviä asioita. Kiitos, saavutettujen linjojen pitely on tunnetusti työlästä, mutta toistaiseksi onneksi onnistuu!

   Poista
 2. kiva kassi ja tohon mahtuu lenkkarit. mulla oli toi käytössä Malesiassa, kunnnes vaihdoin rähjäisempään kassiin...kun mopopojat yritti ryöstää ton aarteen...wau! 10 kg! ne on siirtynyt mulle. mikä on ruokavaliosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on testattu aamujumpassa kassi, just just mahtui vetskari kiinni! Täytyy varoa mopopoikia :( Ruokavaliona oli kesän rahka mangososeella ja pähkinöillä sekä fetasalaatti.

   Poista
  2. Ja kerran päivässä noi satsit, vai miten? Sori että kyselen niin tarkkaan, mutta kun mikään ei tunnu auttavan mua....

   Poista
  3. Anonyymi10/9/14

   www.kalorilaskuri.fi

   Todella helppokäyttöinen ja edullinen ruokapäiväkirja jos haluaa katsoa onko ruokavaliossa jotain joka estää sen painonpudotuksen. Oma into ei yleensä riitä sitä paria viikkoa kauempaa, mutta sinäkin aikana saa katsottua tuleeko itseään huijattua vai onko ongelma muualla jos vaan jaksaa lisäillä. Iso plussa siitä että melkeen kaikki perus leivät, leikkeleet ja muut joita ei kuitenkaan jaksa punnita löytyy valmiina listalta...

   Jos ruokavalio ja liikunta on kunnossa kannattaa käydä mittaamassa kilpirauhasarvot. Kaverilla hupeni 15kg kun vajaatoimintainen kilpirauhanen saatiin lääkityksellä taas pelittämään. Oli sitä ennen pari vuotta yrittänyt laihduttaa siinä onnistumatta.

   Poista
  4. Niin, syitä ja tapoja on varmasti valtava kirjo! Mun syyni on selvästi ollut liika sokeri, liika leipä ja liian suuret annoskoot. Jonna, mä söin yleensä töissä rahkaa kerran tai pari päivässä ja salaatin illalla. Oli sellaisiakin hellepäiviä, jotka elin pelkällä rahkalla (ja valkoviinillä) kun ei huvittanut itselle vaan kokata tyhjässä kodissa.

   Poista
 3. Tosta kassista saa mielettömästi energiaa jumppaan mennessä. Ja muulloinkin. Minä rakastan syskyä, joten selviämisongelmia ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, rakastaisinpa minäkin syksyä. Mutta kun en. Nytkin on tennarit rättipatterilla kuivumassa. Juu hyvin jaksoin aamuisen session vetää ja tuli vielä sen verta kiirus sinne että hyppäsin kassi olalla fillarin selkään ja viiletin jumpalle kassi lanteilla keikkuen.

   Poista
 4. Hyvän mielen veska pitää olla! :) Treenaaminen ja kamat <3<3

  VastaaPoista
 5. Jumppaa, pyöräilyä, sauvakaveluä...ihanan reipasta! Munkin pitäs ja pitäs ja pitäs. Hiton vaikeeta vaan saada potkaistua itseään persuuksiin ja liikkeelle. Nautin ihan täysillä kun vaan lähden ja teen, muttakun...

  Pitkäntähtäimen suunnitelmana häikäistä sukulaiset uudella olemuksella ensi kesänä pojan rippijuhlissa. Näkeehän noita toiki tässä ennen kesääkin, mutta hämään pukeutumalla säkkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intoa lähtöön ja iloa tekemiseen! Ilmiö on niin tuttu juttu itsellekin. Munkin piti olla kunnossa pojan rippijuhlissa, mutta se plääni ei toteutunut. Nyt sitten senkin edestä. Hauskaa sukulaisten huijailua ja nautinnollista häikäisyä ensi kesän juhlassa!

   Poista
 6. Tuota kassia minäkin oon himoinnut jo pitkään, mutten ole löytänyt vain ostamiselle perusteita, kun on nurkat täynnä laukkuja. Mutta hieno se on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko sulla kassinmentävä aukko epäkäytännöllisten jumppakassien hyllyssä..? Senhän vois tällaisella täyttää :)

   Poista
 7. No on! Toi on niin paljon stylempi jumppakassi kun mun reppu :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)