24.10.14

Voi vittu!

Osa tekstistä on 28.10.2014 poistettu saamani kehotuksen vuoksi.

Ja ihan siis kirjaimellisestikin! Taas yksi niistä hetkistä jolloin ajattelee ettei jaksa enää tätä paskaa. Mutta on pakko unohtaa oma itsensä ja jaksaa.

Kirjoitin toissapäivänä arkeen palattuani pitkän viestin miehelleni. Kerroin lyhyesti osaltani vieneeni eteenpäin hänen jo pitkään kärttämäänsä ositusasiaa. Kerroin pitkästi ajatuksistani ja tunteistani eroon liittyen sekä toiveista tulevaisuuden suhteen lasten asioiden osalta. Sain seuraavana päivänä lyhyen vastauksen jossa totesi ettei hänelläkään ole ihan hyvä mieli kaikkien eroomme liittyvien asioden osalta. Jessus sentään, pitäisi varmaan sympatiseerata raukkaparkaa!!!

Toissailtana tytär myös esitteli puhelimeensa tullutta outoa viestiä. Siinä ystäväni pyysi miestäni soittamaan hänelle kun ehtii. Samainen ystävä joka katkaisi yhteyden minuun kun halusin puhua kanssaan huhusta, jonka mukaan hän olisi ystävillemme kertoillut suhteestaan aviomieheeni. Asiaa selvitin sitten mieheni kanssa, ja kyseinen ystävä jatkoi vuosien varrella viestittelyä vain mieheni kanssa. 

Eilen vietin mukavan illan lasten ja rakkaan ystävän kanssa. Tytär soitti iltapuhelunsa isälle, ja onnellisena kuulin kuinka he hellästi kertoivat ikävöivänsä ja rakastavansa toisiaan. Lasten mentyä nukkumaan alkoi puhelimeeni pukata viestejä toisen naisen aviomieheltä, ja illan luonne muuttui kertarytinällä.

Tuon toisen naisen aviomies eli kertomansa mukaan luulossa että puolisoidemme suhde olisi viilennyt miestäni tukevaksi ystävyydeksi. Silti viimeiseen pariin viikkoon tuo nainen ei ...xx... Kuinka sattuikin juuri samaan saumaan, jossa olin lennättänyt lapset pois tieltä maapallon toiselle laidalle?!? ...xx...

Aamukaffia juodessani tytär kertoi puhelimeensa, jonka liittymä siis on isin nimissä, tulleen taas yöllä pelottavan viestin vieraasta numerosta. Näytti sen mulle. Kuva mustista pikkupikkupitsirintsikosta ja -stringeistä, sekä viesti jossa sanojensa mukaan katkera mies haluaa ainakin pilata yllätyksen esittelemällä etukäteen hepenet joita ...xx... miehelleni. Rehti allekirjoitus päätti viestin. Naista olenkin miehelleni avoimesti huoritellut ja kuvassa olleet alusvaatteet kyllä kävisivät hyvin työvaatteiksi tuossa maailman vanhimmaksi kutsutussa ammatissa.Olin lomalla lueskellut hyviä ero-oppaita maanpäällisessä paratiisissa (suositellut alkuviikon viestissäni kuvan kirjaa myös miehelleni ja tämän rakastajattarelle), edennyt eroseminaarin annin puoliväliin ja jo elänyt uskossa että kauhea solmu alkaa aueta ja elo helpottaa. Olin väärässä. Jälleen kerran. Sen lisäksi tiedän nyt että maailmassa on lastensuojelua, ja lapsia jotka tarvitsisivat suojelua isänsä sotkuilta. 

Mitä kaikkea mä vielä joudunkaan oppimaan? Usko hyvään on nyt heikoissa kantimissa, ja eväät lasten tukemiseen köyhät. Aamiaisella jouduin tekstiviestiä lukiessamme kertomaan lapsille naisen miehen saaneen lomamme aikana postitse ...xx... ja lasteni isän, entisen Unelmien Prinssini ja nykyisen Elämäni Suurimman Pettymyksen nyt todennäköisesti muuttavan yhteen uuden rakkaansa kanssa. Yksi lapsista totesi että häntä pyörryttää. Ei ole ainoa meistä.

Koska tää pirun tuska päättyy???


22 kommenttia:

 1. Anonyymi24/10/14

  samaa kuin Let's go:lla, halauksia <3 ihan kauheeta on kyllä :-( t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Kauheaa on ja taitaa vaan jatkua ainakin saamani puhelun perusteella jossa mulle jo maalailtiin oikeusjuttuja tän päivityksen pohjalta...

   Poista
  2. Anonyymi25/10/14

   Voi v*ttu pkele! Loppu ei ole julkaisukelpoista....
   Mitä hemmetin oikeusjuttuja? Kenenkään nimiä ei ole mainittu. Noi on niin ahdistavia juttuja! Palaan asiaan yksityisviestein, kunhan päästään täälläkin päässä taas pahimman yli...

   talvikki :)

   Poista
  3. Ei ole mainittu ei, mutta yksityisyyttä kuulemma loukattu... Mä olen joka tarinassa se joka loukkaan "viattomia uhreja". Osaan litanian jo ulkoa!

   Voimia teillekin kaima ja suloiset pirpanasi <3. Onneksi teillä on hauskaa muutosta tiedossa tuota pikaa :) Jossa muuten mä voin jeesiä lapseni sijaan!

   Poista
  4. Anonyymi25/10/14

   Isältä ja muilta voisi kysyä kenen yksityisyyttä pahiten loukattu jos lapsi/ tytär saa "stringi-viestejä"? Näitä asioita ei isät/ miehet ja toiset naiset tajua ollenkaan. Ei riitä ymmärrys. Miksi ja mihin se ymmärrys oikein katoaa... niiltä ihan perusjärkeviltä ihmisiltä?
   Mikä saa ihmisen pyörimään vain ja ainoastaan sen oman hyrränsä mukaan? Vauhtia antamassa ja kieputtamisessa apuna ovat ulkopuoliset ihmiset.
   Erota voi mutta vielä p*ska sen jälkeen...
   palataan... :)

   talvikki


   talvikki

   Poista
  5. Mies joka vahingossa viestin lähetti lapsen puhelimeen (joka siis mieheni nimissä) on kovin pahoillaan tästä. Lapsen isä taas nollaa asiaa puhumalla vain "jostain vahingossa lähetetystä viestistä" rakastaan ja tämän miestä puolustellessa... Vahingossahan se väärään numeroon tuli, mutta toivoisin lapsen isän miettivän mitä lapsi on joutunut näkemään isän puuhien vuoksi. Mutta kun ei, ainut moka asiassa on taas se että jatkoin keskustelua viestin jälkeen lasten kanssa ja julkaisin vielä päivityksessäni tämänkin asian. Onhan jutussa muutakin juttua, mutta jokainen näkee vain sen minkä haluaa ja miten haluaa...

   Poista
  6. Anonyymi25/10/14

   Eipä tuosta varmaan oikeuteen asti riitä parhaalla tahdollakaan...

   Mutta kaiken tämän jälkeen alkaa vähän tulla mieleen sellainenkin ajatus että miksi et hakisi lastesi yksinhuoltajuutta. Tuntuu että exäsi uuden onnensa kanssa eivät ole sellaisia ihmisiä joiden kanssa yhteishuoltajuus tulee olemaan mitään erityistä herkkua tulevaisuudessakaan. Ja lapset kuitenkin ovat sen verran isoja että voivat sitten käydä kyläilemässä. Jos haluavat.

   Poista
  7. No, kyllä toive on vielä vahva hyvän yhteishuoltajuuteen puolesta. Kunhan aikaa kuluu ja tilanteet taas rauhoittuvat. Kummankin vanhemman vahva intressi kuitenkin on lasten hyvinvointi oman lisäksi.

   Tänään löin 5 kk vaatehuoneessa viettäneitä tauluja seinään, ja kyllä oli hämmentynyt olo, kun mittailin kaiken tän shaissen jälkeen koukunpaikkaa HÄÄKUVALLEMME lapsen sängyn viereen. On lapsen oikeus nähdä vanhemmat onnellisina ja heidät maailmaan halunneina toisiaan rakastavina ihmisinä. Pari ristiäispotrettiakin levittelin lasten huoneisiin, joten nyt jokaisella muksulla on huoneessaan kuva isästä. Joku muu saa kyllä mun puolesta sit pyyhkiä pölyt kuvista, mä olen kruunuani taas ihan tarpeeksi kirkastellut ;)

   Poista
 2. Ihan kauhealle kuulostaa.. :( Jaksamista sinulle ja lämmin halaus <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se tuntuukin. Kiitos, tulee tarpeeseen <3

   Poista
 3. Kyllä pyörryttää ja huimaa minuakin! Toivottavasti viikonloppu sujuu miellyttävämmissä merkeissä. Tiedän, että sinä nouset tuosta suosta ja nouset voittajana! Jotain sata halausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin, onneksi on kivoja ohjelmia sovittuna ja nyt on ollut kiva ilta kotosalla puuhaten ja herkutellen muksujen kanssa. Sä oot aina niin ihanan ponteva! Kun tulee seuraavan kerran heikko ja toivoton olo, niin käännyn suoraan sun puoleen saadakseni noita ihania voimaannuttavia sanoja <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, hyvin nukutun yön jälkeen onkin taas parempi mieli aloitella uutta päivää!

   Poista
 5. No sinäpä sen sanoit, voi vittu! Jos jotain hyvää, niin onneksi kuvaviestissä oli "vain" stringit eikä tavara...

  Niiiin syvältä on se, että lapset joutuvat välikappaleiksi aikuisten peleihin. Eikö tyypit oikeasti tajua!!!!????

  Koitahan porskuttaa, kaikesta sonnasta huolimatta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tajunnassa totaalisen eri tasoilla, koska kuulen olevani syyllinen aina ja kaikkeen, oli se mitä hyvänsä paskaa ja kenen hyvänsä niskaan kaatamaa! Kiitos, koitan <3

   Poista
 6. Reetta27/10/14

  Kyllä on tapaus, pienten lasten äiti, joka ei tiedä mitä haluaa. Voimia Päivi :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)