24.12.15

Vain valkeata joulua...

Sitä juuri, joko kovasti kaivatulla lumella tai ilman, mutta valkeata ja joulua joka tapauksessa, vaikka sellainen sitten itse tehden! Tämä kuusikko syntyi vihreän pikkukuusikon tapaan taitellen. Erona edelliseen oli lähinnä se että lautasen sijaan ympyrät kankaisiin piirsin rumpukotelolla, kahden erilaisen valkoisen tähtikankaan vs. yksi ja sama vihreäpohjainen ja mistelikuosinen kangas väliin leikkasin vanuympyrän ja valmiisiin kuusiin ompelin vielä dimangit lumenvälkettä mieliin tuomaan.


Kuusista yksi pääsi roikkumaan meidän joulukodin ulko-oveen, loput saivat ruskeat kääreet ja valkoiset kortit päätyen armaiden auki käärittäviksi.
 
Valkeata joulua niin teille kuin meille!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä valkeaa joulua edes jossain!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa nähdä valkeaa joulua edes jossain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ;) Myös Fb:ssa on näkynyt parilssa päivityksessä lunta ennen joulua, tiedä sitten miten on nyt asian laita eilisen vesisateen jälkeen... Toisaalta mua ei tää nyt enää haittaa, pääasia että aattona sai nauttia huimasta paisteesta ja upeasta kuusta.

   Poista
 3. Eipä ollut valkeaa joulua, vaan ensi viikko taitaa olla. Jos siis säätieteilijät tietävät mitä tuleman pitää. On sitä tuiskua jo odotettu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mutta Tapanina jäi jo maa valkoiseksi, mulle sekin riittää jo talven merkiksi. Ensi viikolla kunnolla kait sit lisää :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)