16.3.16

Hoh-hoijaa...

Tästä neiti ei pidä! Täytyy miettiä tarkasti miten asian hänelle kerronkaan. Mökkinaapuri Tuuli lähetti kuvia tiluksilta kaupungin metsureiden käytyä harventamassa pusikoituneita nurkkia ja pieliä, kertoi parin paksun rungonkin olevan nurin. Kuvia kännystä tihrustaessa vastailin iloiset kiitokset ja riemuitsin siitä kuinka valoisuus pihapiirissä lisääntyy.


Vasta hetken päästä alkoi tietoisuus raahautua mukana ilossa ja piti sännätä katsomaan kuvat uudemman kerran isommalta näytöltä. Ja juu, niinhän siinä oli käynyt että ne pari paksua runkoa olivat juuri ne pari paksua runkoa!!! Neidin vuosien odotuksen täyttymys: riippukeinunsa kannatinkoivut. Argh...


Siellä ne vasta viime kesänä paikoilleen sidotut ja talven yli puihin jätetyt siniset kannatinköydet pilkottavat! Hetkeksi pelkäsin metsureiden tulkinneen köydet kaatomerkeiksi, itseaiheutetun katastrofin ainekset siis ilmassa, mutta ylempi kuva vahvistaa puiden olleen vaurioituneita ja heidän toimineen ammattitaidon, ei sinisen köyden ohjaamina.

Ihan keveitä uutisia ei olekaan tällä viikolla kotirintamalla lapsukaisille jaossa.
 
 

8 kommenttia:

 1. Oi, voi, ymmärrän kyllä, että jouduit miettimään miten sanat asettelet tyttärelle uutista kertoessa. Kyllä minuakin suututtaisi. Meidän möksän kulmilta on reilu 10 koivua kaadettu (lahoja), joten tiedän tuon tunteen kun riippukeinulla ei enää tee mitään. Lohdutukset tytölle.

  VastaaPoista
 2. Uutta koivua kasvamaan! Taitaa vaan olla niin, että ennen kuin ne kantavat neidin, niin neiti voi olla vaikka rouva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaisi olla ja ihan lastenlapsiorientoituneeksi en osaa vielä ryhtyä, en edes puun istutuksen osalta ;) Aikanaan ehkä sit kadun etten, mutta nyt suuntaan suosiolla kaupasta hakemaan metallihäkkyrätelineen keskelle pihaa.

   Poista
 3. No voihan ! Mutta kevät tuo valoa tontille. Kiva kun pääset taas sinne puuhastelemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan sulle salaisuuden: viime kesän muutamina aurinkoisina päivinä manailin niitä koivuja, jotka kovasti varjostivat tiluksiani. Nyt homma on sit hoidossa sen osalta ja ihanaa päästä taas sinne. Kenties risusavottaan jo viikonloppuna? Tuutko kesällä visiittiin?

   Poista
 4. Hui, ompas maisema muuttunut �� Täytyy tulla tarkastamaan livenä kunhan säät lämpeää. Samalla täytyy varmaan tarkistaa onko puiden kaato vaikuttanut Kivinokan munkkien makuun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello there <3 Ilman muuta täytyy tarkistella kumpaisetkin asiat jonain täydellisen ihanan kesäisenä päivänä tai iltana :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)