2.3.16

Ihana aamunavaus


Näin rinsessallisen kuvion nostan tätä nykyä aamuisin huulilleni!
Kyllä kelpaa aamuja aloitella kuninkaallisesti :)


Ihana ystävä oli taas käväissyt ihanassa Villa Nokkosessa, ja löytänyt ilmoittamansa mukaan mulle aivan täydellisen synttärilahjan! Niin ihanan ettei siitä tietenkään voinut olla ilmoittamatta eikä lahjaa antamatta jo puoli vuotta ennen varsinaista juhlapäivää. Mikäpä se ihanampaa???

Nyt saan juhlavasti nauttia ihanasta mukista noin 181 kertaa (ehdolla että otan tämän mukaan jokaiseen viikonloppureissuun, pidempään reissuun ja kesäksi Villa Mörskälle) aamukaffeeni jo ennen varsinaista juhlaa, jolloin tietysti juon tästä rinsessojen mukista, ja juhlan jälkeen taas tuhansina aamuina. Love it!

 
Hieman on sulattelemista ollut siinä ettei aamun lehteä enää näe lukea ilman rillejä, mutta ehdoton aamutarpeeni, vahvan maitokahvin ja rapisevan lehden yhdistelmä sai nyt mukin myötä vielä sellaisen lisämausteen, että kakkulatkaan eivät nautintoa sumenna. Päinvastoin. Ainakin jos oon muistanut ne pestäkin välillä...
 
Kiitos rinsessamukista <3
 
 

9 kommenttia:

 1. Et kai sä ole jostain tavallisesta mukista aiemmin juonu? Ei kyllä olis tullut mieleenkään, ettei sulla jo olisi ollut tuollaista kunkaallista juoma-astiaa. Hyvä, että ystäväsi tiesi tämän puutteen. Minunkin mielestä synttärilahjan voi antaa milloin tahansa, joskus vaikka pari-kolme kertaa vuodessa, jos sopivia lahjoja tielle osuu. Lasit tulee aina pestyä, mutta silmälasien kanssa on niin ja näin. Yhä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus on vielä kamalampi kuin pelkkä tavallinen muki, sillä olen ryystänyt kaffeeni Muumi-mukeista! Minä, suuri muumien antifani... Jo tovin olin itsekseni miettinyt että pitää hankkia jotain kivoja mukeja, mutta hankintaa jarrutti se että mukihylly on täpösen täynnä. Ihanaa että ajatukseni tuli luetuksi ja toteutetuksi, suuri epäkohta korjatuksi :)

   Poista
  2. Ja tämähän on taas sitä äidin sopeutuvaa käytöstä, sillä lapset rakastavat Muumi-mukejaan, mullekin ne tuntuvat onneksi kivalta käteen ja huolettomilta heittää pesukoneeseen. Kunhan lapset lähtevät maailmalle, niin pakkaan jokaiselle puolitusinaa mukia matkaan ja suorastaan joudun ostamaan itselleni lisää mieleisiäni mukeja...

   Poista
  3. Meillä on muumimukeja, mutta jo pidemmän aikaa olen käyttänyt marimekon kahvikuppeja. Paitsi mökillä, siellä on muumit käytössä.

   Poista
  4. Meidän muumit olivat alkujaan mökillä, jonne muksuille kerättiin muumien kesäsarjaa, mutta muutamankin ison elämänmuutoksen jälkeen ovat nyt kotona ja kesämukien lisäksi mukana jo muitakin. Ei kuitenkaan alettu kerätä talvi- tai joulusarjaakin :)

   Poista
 2. Ihanaista! ;) Elämän pieniä iloja sekä antajalle että saajalle. Nauti rinsessalisesta kahvistasi! ❤️

  VastaaPoista
 3. Hieno muki! Hyvää kevättä sinne Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-ih, kiitos ja kuin myös sinne kukkiviien puiden luo!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)