25.5.16

Tyttöjuttu





Esiteinin missukan kanssa elämisessä on monia hyviä puolia. Yksi niistä on kynsilakkatrendeissä mukana pysyminen. Olen oppinut viime vuosina käyttämään kaudesta riippuen niin oranssia, ruskeaa kuin mustaakin lakkaa. Itsestään selvän punaisen lisäksi siis. Aika laaja ymmärryksenlaajennus naistenlehdistä vain sisustus- ja puutarhajutut lukevalle ihmiselle, joka aiemmin pärjäsi vuosikausia yhdellä ja samalla punasävyllä, ja joka kynsilakkapulloa joutui uusimaan vain joka viides vuosi lakan kuivuttua vielä puolitäyteen pulloon...

Jollen eläisi Youtubessa kynsilakka- ja kampaussivustoilla yhtenään surffaavan neitokaisen kanssa, en tasan tarkkaan olisi osannut Singaporen lentokentän lukuisista kosmetiikkapuodeista metsästää myöskään Kokeshin suloisia japanittaria, joilla nyt lämmöstä ja vehreydestä partsilla nautiskellen lakkailen kynsiäni tyttömäisemmiksi... pestyäni ensin kynsien alta pois keot multaa :)

Tähän voinee todeta ihan ihquu...

 

2 kommenttia:

  1. No hyvä, että tuo tieto leviää tännekin näin blogin välityksellä! Kiitokset vaan neidille, en olisi tuollaista lakkaa varmaan muutoin koskaan tavannut.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)