29.12.17

Heksakonimania

Syyskausi tilkkuterapiassa meni Suomi100-peiton blokkeja surautellen ja välitöinä heksakoneja nysväten. Yksi ryhmäläisistä ja vetäjä kun olivat niitä tehneet ja kas kummaa; hetken päästä useammallakin meistä oli käsityö työn alla.


Marle-opemme lelli minua näin sydämellisillä pahveilla. Eihän tällaisia voi työstää kuin suu messingillä ja sydän kiitollisuutta tulvillaan <3


Välillä tuntui kuin olisi ollut casinolla pelimerkkipinoja lajitellessani ;)About tähän vaiheeseen tyssäsi tämä työ kun peitontekointo taas löytyi. Se mitä tästä kenties jo ensi vuonna valmistuu on vielä salaisuus. Minullekin. 

Ensi vuotta odotellen...


10 kommenttia:

 1. Mysteeritöitä voi tehdä monella tavalla. Olet valinnut sen jännittävimmän tavan, kun et edes itse tiedä, mitä heksagoneista tulee. Tärkeintä on, että tekeminen tuntuu kivalta. Hyvää uutta vuotta. Kivaa, kun jaksat blogata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, hauska lähestymistapa mysteeritöihin! Tuota tulen jatkossa käyttämään aina ajatuksissa suunnittelupohjana 😊, kiitos! Kiitos, vuosi vaihtui leppoisasti lumen keskellä. Antoisaa uutta vuotta sinullekin! Kiitos kivasta bloggauskommentista❣️

   Poista
 2. Heh, pelimerkkejä. Tähänkin peliin tulee riippuvuus :). Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan , pahemmanlaatuinen riippuvuus suorastaan! Kiitos, sinulle myös mukavaa alkanutta vuotta!

   Poista
 3. Tuo on aika koukuttavaa hommaa, minäkin olen aloittanut monta käsinompelutyötä tietämättä yhtään, mitä niistä tulee, mutta aina niistä on jotain tullut. Kivaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohdullisen kannustavaa luettavaa! Kiitos, kivaa oli; raketteja, herkkuja ja nauruja riitti.

   Poista
 4. Voidaan tehdä arvauskilpailu siitä mitä noista loppujen lopuksi valmistuu! Sydämelliselle ihmiselle tietenkin sydänheksoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän vois olla sangen inspiroiva kilpailu ja suorastaan poikia töitä jonoon!! Hyvä idea, joten eikun käyntiin 😁. Kiitos 💕

   Poista
 5. Vai olisikohan jo tämä vuosi? Niin tai näin, hyvää tätä vuotta!

  Mun arvaus on, että tuosta on tulossa ilmiselvästi ja kaikkien nähden ööö... tilkkutyö aiheesta tilkkutyö. Sorry, mä en juuri nyt parempaan pysty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa alkanutta vuotta sinullekin! Arvauksesi osui aivan oikeaan jo ennen kisan käynnistymistä 🤣

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)