12.2.18

Pallottelua

Pitkä blogihiljaisuus ei johdu kaameasta sähkölaiteonnettomuudesta kylpyhuoneessa, vaan syystä.. jota en itsekään tiedä. Samanaikainen suvantovaihe ja hurlumhei omassa pikku maailmassani kenties on venyttänyt taukoa kirjoittamisessakin?

Kodin spa'ta aiemmin koristanutta tunnelmavalosarjaa on viime viikkoina palloteltu pitkin poikin huushollia, ja nyt se on löytänyt paikkansa olohuoneesta. Nurkassa kulkevia vesiputkia aiemmin koristanut, onnea tuova keraaminen itämainen elefanttiköynnös puolestaan on siirtynyt kylpyammeen viereen balilaisten ja intialaisten puuesineiden kaveriksi.

Aiemmin saattoi yön pimeydessä tassutella öiseen aikaan sopivan hämyiseen kylppäriin, mutta nyt koko huoneistoa yllättävän kattavasti valaisee tämä palloketju, jonka pistoke seinästä irronnee ensimmäisen kerran juhannuksen hujakoilla.


Nautitaan nyt niin keinovaloista kuin taas päivä päivältä lisääntyvästä luonnonvalosta. Niilläkin taitetaan taas talven selkää ja kohinalla mennään kohden kevättä!


4 kommenttia:

 1. Odotan malttamattomana luonnon omaa valoa ja jotain muutakin väriä, kuin valkoista

  VastaaPoista
 2. Valoa kohti mennään. Hienoa, että siirsit pallovalot. Blogihiljaisuutta tuntuu olevan liikkeellä. Siitä seuraa että lukija ilahtuu entistä enemmän huomatessaan blogipäivityksen. Kiitos, kun taas kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! Nosti leveän hymyn huulille 😊

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)