28.2.18

These boots are made for walking

Viikonloppuna tuli otettua tuntikaupalla tuhansien askelien myötä iloa irti aurinkoisista talvipäivistä. Vaeltelua tuli harrastettua niin meren rannoilla ja jäällä saarien ja luotojen seassa puikkelehtien kuin metsän siimeksessä ja pienten lampien jäillä.

Askelia kertyi viikonlopun varrella pitkälti yli 40.000. Hyvien vaelluskenkien merkitys korostui moisessa kummasti! Isohko investointi kenkiin vajaa vuosi sitten muistuttaa kannattavuudestaan kerta toisensa jälkeen kun jalat eivät väsy, kastu tai palele.


Viikonloppukävelyjen loppumetreillä päädyimme Nuuksiossa Luontokeskus Haltiaan, jonka aulan katossa kenkärivi vastaanotti tyytyväiset kävelijät. Nykyvarusteiden teknisistä ominaisuuksista nauttineena ihastutti ja ihmetytti nämä joidenkin kanssakävelijöiden entiset klobot.

Sen verran kuluneilta näyttivät, että varmasti oli kaikilla niilläkin aikoinaan pitkälle päästy :)


2 kommenttia:

  1. Minun kouluaikana oli joillain pojilla noita lapikkaita. Vai mahdanko muistaa väärin, en kait nyt niin vanha ole...!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti muistat ihan oikein, koska sama muistikuva on mullakin! Olihan ne silloin jo vähän eksoottisia kummajaisia kuitenkin ;)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)