maanantai 17. joulukuuta 2018

Farkkua ja kimalletta kuusen alle

Ei, en ole otsikosta huolimatta väsäämässä kuusenalusmattoa vanhoista farkuista, vaan käärimässä taas yhden pikkupaketin kuusen alle. Neiti tulee saamaan lahjaksi isoveljensä vanhat farkut... onneksi kovasti tuunattuna ja ihan vaan olan yli heitettäväksi!



Tämä taivaallisen korea ja ah niin bling-bling strassirusettilukko on syy koko helahoitoon. Syksyllä siihen törmätessäni oli se aivan pakko ostaa mukaan! Samantien sen nähtyäni alkoi hahmottua ajatus silkeistä ja sameteista tehdystä tilkkuiltalaukusta, joka kädessä tepastella taas uusi kausi Oopperan käytävillä ja vastailla ihailijoiden lukuisiin kysymyksiin jotta kyllä, aivan itse olen tämänkin tehnyt.

Yhden tilkkuterapiaillan sitten nysväsin liukkaita ja hankalasti työstettäviä kankaita, ja siinä samalla kypsyin luopumaan alkuperäisestä ideasta mm. kehyksen leveyden vs. ohuet kankaani vuoksi. Itsehän en tosin tätäkään oivallusta saanut, vaan kunnian siitä niittää tilkkuopemme Marle. Kaunis kiitos vielä kerran että päästit minut siitä pirullisesta liukkaiden kankaiden nysväämisestä!

Seuraavaksi terapiakerraksi suunnitelma oli muuttunut pienestä iltalaukusta reiluhkoksi olkalaukuksi, ja mukana olikin farkut, pilkullinen vuorikangas ja paksua laukkuhuopaa. Koska ohuempaa ei kotona ollut ja kaupoille ei "kerennyt"... Laiskuudestani sitten kärsin siinä vaiheessa kun kainalot hiessä kääntelin tönkköpaksua työtä oikein päin ja liimailin kehykseen...


Jälleen kerran oli usko itseeni loppua aivan kesken, mutta onneksi ei, koska näin söpönen tuli lopputuloksesta. Itse laukkuhan valmistui jo syksyllä, mutta hihna siihen asentui vasta nyt. Jännä miten jotkut hommat sitten vaan kestävätkin!




Kelpaa neidin joulun jälkeen liikennöidä laukku olalla vaikkapa sitten ale-myynteihin pörräämään :).
Toivottavasti ei kuitenkaan uutta laukkua ostamaan...
 



12 kommenttia:

  1. No ei kai ole neidillä tarvetta hankkia uutta laukkua saatuaan tuon:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sen verran uniikki ihanuus että lahjan saaja varmasti tykästyy <3

    VastaaPoista
  3. Olipa taas niin hauska kirjoitus! Saa lahjaksi veljen vanhat farkut vain olan yli heitettäväksi! Tuli vaan niin hieno, että ei varmaan tarvitse laukkuostoksille lähteä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Minulla on samanlainen kehys odottanut sopivaa bling-bling-kangasta, mutta taidankin muuttaa suunnitelmia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ne suunnitelmat muuttuvat lennossa :) Innolla jään odottamana kuvia sun versiostasi!

      Poista
  5. Oi miten hieno laukku tulikin ja aivan ihana tuo strassilukko<3 Kyllä saa olla taitava että tällaisia ihanuuksia luo:) Leppoisaa joulun odottelua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tumpelompikin luo taitavalla ohjauksella ja suurella innolla :). Singahdin heti blogiisi, ja ai kuinka ihanan sydämellisiä tölkkikynttilöitä sieltä löytyikään <3. Leppoisaa joulunaikaa sinulle myls!

      Poista
  6. On kyllä nuorekas veska. Lukko todellakin kruunaa sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorekas - avainsana! Hetken kun olin harkinnut tätä itsellenikin ja päätynyt siihen että sopii paremmin teinille :D

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)