29.6.12

Arvontaa, arvontaa!


Innostuin sitten minäkin kesän hiljaisina hetkinä, puuhakasta lomaa jo kovasti odotellessa ryhtymään blogiarpojaksi! Eka kerta ikinä, jänskää! Väsäsin iltojen iloksi Ranskanpastilleiksi nimeämistäni Snurren kuteista taas tällaisia koppia (ylläripylläri...), ja ajattelin ne nyt teidän lukijoiden kesken arpoa.


Koppien halkaisijat ovat noin 25 ja 30 cm, ja korkeutta niillä on reunat alas taitettuina +- 20 cm, reunat ylös nostettuina noin seitsemisen senttiä lisää. Rusettien inhoajille vielä tiedoksi että nuo lähtevät pois ihan vain avaamalla ja vetämällä... itse en voinut niitä vastustaa kun näin hempeillä väreilläkin nyt mentiin.

Arpajaisten säännöt noudattavat melko tuttua blogiarpojaiskaavaa: osallistua voi kommentoimalla tuonne alas. ”Arpalipukkeita” kertyy yksi siitä että olet blogin oikeasta laidasta kirjautunut lukijaksi, ja kaksi jos olet vielä linkittänyt Päivityksiä mahdolliseen omaan blogiisi tai sivuillesi. Viisitoista ”arpalipuketta” saa hän joka lupaa tulla pesemään ikkunani…

Osallistuessasi ja kommentoidessasi muista kertoa monellako lippusella osallistut ja kumpi väri on mieleisesi. Arvonnan suoritan keskiviikkona 1.8. armon vuonna 2012 avoimesti ja rehellisesti panemalla luvuilla 1, 2 tai 15 painotetut kommenttinne uutukaiseen, siskolta saatuun hellehattuun, ja kiskaisemalla ylös kaksi onnekasta. Tai ehkä kutsun siipan vielä Onnettareksi, jotta puolueettomuuskin on varmistettu. Tai no jaa, hänhän se yleensä meidän ikkunoita peseskelee… Täytynee klampsia rappukäytävään katsomaan josko joku naapureista olisi kotosalla…

Eikun kirjautumaan, linkittämään ja kommentoimaan!
Lopuksi vielä oikein aurinkoista, herkullista ja leppoisaa kesäeloa!

13 kommenttia:

 1. Ehdottomasti 15 arpalipulla mukana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt mä vuorostani kaipailen sitä "tykkää"-nappia tänne :)

   Poista
  2. muistathan vielä kirjautua lukijaksi, jotta saadaan kaikki 15 lipukettasi hattuun! sul oiskin sit melkoinen etulyöntiasema... ainakin toistaiseksi kun ei ole muita ikkunapesureita ilmoittautunut ;)

   Poista
  3. Hei, mä taisin osata tehdä sen =)

   Milloin niitä ikkunoita pestään? Saan (toivottavasti) tän kämpän suursiivouksen valmiiksi parin päivän päästä...

   Poista
  4. Jee, sä osasit :). Oletettavasti elokuussa en enää kestä näitä likaisia laseja...

   Poista
 2. mukana!
  vihreän puuttuessa valikoin punaisen.
  löysin tänne vasta, mutta täältä löytyy vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta palautteesta :)

   Poista
 3. Jee, arvontaa! En ole ikinä voittanut mitään, mutta täytyy taas yrittää onneaan, kun on näin ihanat palkinnotkin. Siispä kahdella arvalla mukana ja tuo pinkki sopis meille ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa! mun puolueettomuuteni on jo kovalla koetuksella kun tietysti pitelen peukkua teille jokaiselle! pitääköhän mun ryhtyä virkkaamaan lisää koppia..?

   Poista
 4. Anonyymi3/7/12

  Sininen tietysti :)
  terveisin Kalliosta MLP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips ja hauskaa, "kallion väkeä" taas lisää lukijoina! no niinpä niin, sininen sulle tietysti ;). kirjauduhan vielä lukijaksi niin saadaan arpalipukkeesi mukaan "kisaan".

   Poista
 5. Heissan, kahdella arvalla mukana! Kumpikin väri on tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että ovat kivoja ja ilmeisesti linkityksesi tehokas, koska sun osoitteesta tänne usein pistäydytään, sekin on kivaa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)