19.9.12

Desigual

Ihailin mekkoa ystävän päällä. Hän kertoi merkin, ja lisäsi aina matkoiltaan ostelevansa firman vaatteita. No, epäkotosuomekas merkkipä ei tarttunut tahma-aivoihini ja pääsi unohtumaan. Mutta kuosi ei! Kun kesällä astuin sisään puotiin Tukholman Drottningsgatanilla, tajusin välittömästi minne olin polkuni löytänyt, jipijajee!


Kaksikerroksisessa puodissa, jossa seinät oli maalattu pikimustiksi, innostui koko pesue seikkailemaan, sovittelemaan ja shoppallemaan. Ihanan värikkäitä herkkuja kannettiin kotiin mukanamme ja lisäksi katalogit, joita selailla ja kuolailla, kun moni asia jäi vielä houkuttelemaan.

Viime viikolla kävelin läpi remontoidun Kluuvin kauppakeskuksen, ja ilokseni bongasin sielläkin katutasossa pienen Desigualin myymälän. Äsken syysnilkkureita ostaessa löysin myös Aleksi 13:sta Desigualin kivankokoisen nurkkauksen. Ihanaa, nyt tätä mukavan pehmeää, trikoovoittoista väri-ilottelua on saatavissa ihan kotikulmilta!!!
Lupaavat eloomme Happiness, light & colour. Sitä varmasti saa niin naiset, lapset kuin miehetkin näillä vaatteilla, kengillä, laukuilla, asusteilla ja kodintekstiileillä! Yrityksen sivuilta ja Facebookista löytyy tietoa siitä mistä muualta Suomesta tai reissujen varrelta näitä värejä löytyy vaatekaappien täytteeksi.

Iloista päivänjatketta!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi20/9/12

  Firmalla on hauska värikäs tuotemallisto. Alunperin tutustuin espanjan reissuilla ko. kauppoihin (on sieltä kotoisin). Vuosi sitten Oxford Street:in liikkessä jäin juttelemaan paikallisen käsityöläisen kanssa, Renatan, joka teki Desiqual-liikkeen sisällä uniikkikappaleita kaikkien silmien alla. Kivoja juttuja. CKone

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vau, sitä oiskin ollut hauska päästä seurailemaan!

   Poista
  2. Tunja24/9/12

   Oxfort streetin desigual-liikkeessä? Oon menossa Lontooseen kahden viikon päästä, tuolla olisikin kiva piipahtaa..

   Poista
 2. Tunja24/9/12

  Ihanaa, että desigual on vihdoin löytänyt tien meillekin! Minäkin olen ostanut matkoilta tyttärelle mekon jos toisen, mutta toistaiseksi en vielä omista yhtään omaa vaatetta. Tosin fb:ssä vilkkuu mainokset niin houkuttelevina, että pitäisi varmaan uskaltaa kokeilla.. Näyttävät kyllä NIIN iloisilta.

  Ai on laukkujakin, vau! Nyt tiedänkin jo seuraavan retkikohteemme, eikös?

  VastaaPoista
 3. Mä kovasti sovittelin vaatteita kesällä itselleni, mutta totesin niiden näyttävän vielä paremmilta dietin jälkeen... Eli nyt pitäis kiristellä vyötä, ja sitten shoppailla. Muutama takki, leninki ja mekko jäi kovasti kutkuttamaan!

  Laukkukauppa on aina erinomainen retkikohde! Ja jos vielä ostaa oikein ison ja oikein kauniin laukun, niin sehän on suorastaan pakko pitää esillä, ja silloin kun se ei ole matkassa mukana, voi sinne jemmata vaikka lankakeriä ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)