7.12.12

Talven riemuja

on sekin eka kerta, kun auton joutuu ennen ajoa kaivamaan ulos kinoksesta.
Se nimenomainen kerta, kun se kaivetaan puhtaasta, kevyestä puuterilumesta.
Se kerta jolloin aura-auto ei vielä ole jyrännyt katua kertaan tai jopa pariin heittäen jäiset lumilohkot isoksi, jäisiksi kasoiksi auton kylkeen. Se kerta johon on varustautunut toppahousuilla ja kunnon rukkasilla kunnon lapioiden lisäksi. Se kerta kun vielä vaan hihityttää, kun oman autonsa tunnistaa pienestä väriläiskästä sivupeilissä.


On nimittäin koettu sekin kerta kun ratikoita väistellen on kadun varressa kahteen pekkaan lapioitu autoa esille vartti, ja todettu että meidän auto onkin lumivallissa vasta seuraava möykky... Mutta se olikin jo toissavuonna, tämän kinoksen alta löytyi oma ajokki.

9 kommenttia:

 1. Kiitos! Arvostan autokatostamme taas hurjasti enemmän! Tosin viikon takaisen lumi + tuuli yhdistelmän jälkeen jopa katoksessa olleen auton joutui putsaamaan ennen ajoon lähtöä... :)

  VastaaPoista
 2. Näin sitä vaan tarvitaan muita osoittamaan itsestäänselvinä pitämiään asioita, joista onkin syytä olla hurrrrjan kiitollinen ;) Itselle käy aivan samoin systemaattisesti ja hyvä niin, pieni herättely tekee oikein kutaa. Se pyry oli kyllä hurja, mä tein sen jälkeen lumityöt jopa lasitetulla parvekkeella aina peränurkkaa myöden!

  VastaaPoista
 3. Oi en tajunnut et työpaikan kulmilla on noin paljon lunta :) mä luulin et teidän taloyhtiöön tuli paikoitus

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä, ja paikka maksaa kahden auton verran. Ostin kaksi hyvää lapiota siis!

  VastaaPoista
 5. Se on hyvää hyötyliikuntaa :) tulin just yökolailemasta oman autotallin edustaa , oli niin kivaa hommaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, yökolaillua, siistii! Kyl meil vähän viiraakin ;). Mä oon kotiluilkkarin suosituin daami, koska mulla on leveä lumentyönnin. Aina on kysyntää ja vientiä ollut kentällä sen hankittuani!

   Poista
 6. arrgggghhhhh!!!!!! siinä saa hyvät hikijumpat kun kaaran kaivaa esille. Autokatos odottaa siellä, mutta ei ole autoa:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, suihkun tarpeessa sitä tän päälle on aina! Hyötyliikunnan ehdotonta aatelia :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)