28.11.13

Haastelua

Kikka Muden muistiinpanoista haastoi viisi bloggaaja viidellä kysymyksellä. Haasteen säännöt olivat yksinkertaiset: Ei oo pakko jos ei taho :D. Tossa ois kyllä ainesta ihan elämänviisaudeksi saakka...

Kysymykset ovat:
 1: Mitä vastasit pienenä kysymykseen "...mikä sinusta tulee isona..."?
2: Tuliko sitä vai jotain muuta?
3: Kääritkö itsetehtyä vai ostettua (joulu)lahjapaketteihin?
4: Joulu vai juhannus? Kesä vai talvi?
5: Mikä saa sinut nauramaan aina ja joka kerta?

Pitkät vastaukset napakoihin kysymyksiin taas ovat: 
1. Ylioppilas! Tätä kerroin kysyjille noin nelivuotiaasta, jolloin olin käynyt vaikuttumassa naapurin neidon lakkijuhlallisuuksissa. Siinä määrin perheen vitsikin siitä jo tuli että asia aikanaan kirjattiin munkin ylppärikutsuun :)
2. Toi äskeinen sepustus jo paljastikin tarkkalukuisille immeisille että kyllä musta se tosiaan tuli. Sen jälkeen jotain muutakin ja taas uudelleen on tulossa vielä jotain muuta. Tänään meni yksi tutkintotilaisuus taas kirkkaasti läpi, joten maali lähestyy lähestymistään. Ja sen maalin lisäksi ne valmistujaiskarkelot, ou jee!
3. Käärin kumpaakin, mutta mieluummin itsetehtyä. Pyrkimys on taas tänäkin vuonna näin tehdä voittopuoleisesti. Ja onhan tässä lähes kuukausi aikaa vielä tehdäkin! Tosin jotkut lahjat ovat kaverin tekemiä. Voiko nekin laskea itsetehdyiksi..? Onhan ne hänen itsetekemiään...
4. Joulu. Ehdottomasti! Juhannuksessa on ajoittain pakkojuhlinnan makua ja lähes aina hyttysiä. Epäloogisesti vastauksena on myös kesä. Ehdottomasti! Hyttysineenkin.
5. Tää on pahapahapaha. Pari päivää olen nyt miettinyt henkevää ja poliittisesti korrektia vastausta, mutta toi AINA kyllä seisauttaa järjenjuoksun ja silloin ei jää vastausvaihtoehdoista jäljelle kuin takuuvarmat p&k -jutut. Kyllä mua nyt nolottaa, mutta minkäs teet. Hulluilla on halvat huvit... Ei oo aikuismainen olo nyt, ei!


Peffaa kylmää kun en kaiken tikistämisen jälkeen keksinyt muuta naurun aihetta, vaikka oikeasti naurankin paljon. Niinpä en jaakaan haastetta vain bloggaajille, vaan kaikille lukijoille! Päästäkää immeiset hyvät mut pinteestä ja antakaa alle vinkkejä omista kokemuksistanne, katsotaan kuinka hienoja naurunaiheita meillä onkaan!


Mikä saa sinut nauramaan aina ja joka kerta?

4 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! Ette te näin totaalisen nauramattomia ole...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/12/13

  Moi huomenta :-) kyllä se tilannekomiikka naurattaa aina... kun jutellaan jotain ja se johtaa johonkin älyttömään... :-D - ihanaa kun luin sun pitkästä vapaasta, ihan huippua! Nähdään pian :-) t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi2/12/13

   Näinhän se on, polveilevista tarinoista ja äkkinäisesti kuvioista sopivassa seurassa syntyy ne parhast jutut ja muistot. Ensimmäinen arkiaamu vapaata menossa ja perhe pantu ovesta ulos kuka millekin suunnalle. Hesari ja hiljaisuus <3 Nähdäään ihan kohta :)

   Poista
  2. ...äkkinäisistä siis...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)