9.12.13

Hyrrätyyny

Pakettiin on kohta kääriytymässä tämäkin tyyny, johon treenailin terävälehtistä krysanteemia, Ken gikua. Jouluisia kankaita tässä kryssassa :) Kryssaa enemmän se kyllä mun silmissä on hyrrä. Vain puukeppi ja tuulenpuuska puuttuvat...


Rakastan simppeleitä sarjatuotantotöitä, ja tästä niitä löytyi. Kangassuikaleet kaksinkerroin ja päästä yhteen, kääntö ja silitys. Sitten vaan sur-rur toisiinsa ja taustaan kiinni.
Tältä näytti siinä vaiheessa kun tajusi jättäneensä saumanvarat eri kokoisiksi kuin ohje kehotti. Onneksi tilannetta sai korjailtua hieman ompelemalla ja vähän lisää silittämällä. 


Hyrrän keskelle väkersin vielä pikkupampulan. Hei mikä sen oikea nimi onkaan??? Sitä oli niin kiva muovisella apuhärpäkkeellä tehdä, että tehtailin sarjana vielä pari lisää tyynyn taaksekin ikäänkuin valenapeiksi. Nappikiinnitystä tästä tyynystä ei löydy, senkun humpsautin tyynyn sisään vähän kuin tyynyliinaan, mutta tulipahan tehtyä tuollainen jouluhuijaus. Eikä se ole joulun ainut, meiltä kun edelleen löytyy niitä tonttuihin ja pukkiin uskovaisia immeisiä. Muitakin kuin minä.


Pehmeää joulunalusaikaa, ystävät!


6 kommenttia:

 1. hieno!!!!! kelpais mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee! Jos saaja unohtaa ottaa sen mukaansa, niin postitan heti pyhien jälkeen sen sulle.

   Poista
 2. Terveisiä Liisa-anopille että Merkku-serkku on nyt mummi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ja voih ja oikein paljon onnea! Kerron! Prinsessan vai prinssin?

   Poista
 3. kiitos. toivottavasti unohtaa. sopisi tänne ja arvostan käsityötä suuresti.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)