6.1.14

Hyvää hyvää

Loppiaisen kunniaksi postaus lahjasta ja viimeisistä joulusuklaista. Suklaat on nyt syöty ja joulu todella päättymässä. Joulun alla sain lahjaksi niin kauniin rasian suklaata, etten meinannut raaskia sitä avata! Onneksi kuitenkin lopulta avasin, sillä kannen alta paljastui paljonkin hyvää! Mä kun rakastan tarinoita ja taustoja, niin nyt sain vatsan ja mielen niitä täyteen. 

Jokaisesta napista oli lyhyt kuvaus alkuperämaan suklaatuotannosta ja napin päällä kansallisuuden lisäksi prosentteina suklaan tummuus tai vahvuus. Näitä ei todellakaan hotkittu, vaan nautittiin nappi kerrallaan makustellen, vertaillen ja hifistellenkin. Kummasti riitti juteltavaa herkkusuiden kesken, kun teimme kukin omat pisteytyksemme omien makunystyröidemme mukaiseen järjestykseen.

Suklaat on syöty ja kaunis rasia jemmattu hartaudella 
joskus tulevia jotakin aarteita varten.

Kiitos tästä herkusta ja ilosta, Anna!


6 kommenttia:

 1. kaikki jouluherkut on syöty ja saatiin niitä harvinaisen paljon :)))) kyllä tuntuukin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli herkkuja onneksi ihan kohtuudella, mutta kun kolme viikkoa on joka päivä herkutellut, niin kyllä se kieltämättä tuntuu! No, onhan innostanut parille lenkille ja jumppavarauksia tekemään tämä herkutellut olo :)

   Poista
 2. No on tullut kyllä suklaata syötyä, sitä peruskonvehtia että vähän fiinimpää herkkua. Kaikki kelpaa mulle, suu kiittää vatsanseutu ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla mennään... On se riivattua kun perheessä toiset voivat mättää herkkuja vaikka miten ja toiset pullistuvat jo käärettä vilkuillenkin :( no, on niitä tullut kyllä syötyäkin, ei vain vilkuiltua! Muitakin kuin näitä namuja :)

   Poista
 3. Anonyymi7/1/14

  Huomenta Päivi :) Kiitos, olipa kiva, että ilahdutti :) t. Anna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)