sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hang it all

Siippa on niin ihanan tarkkakorvainen! Ainakin silloin tällöin. Iltana eräänä lueskelin sängyssä sisustuslehteä ja huokailin Eamesien Hang it all -naulakon olevan mun unelma. Seurasi välitöntä näppiksen näpyttelyä viereisellä patjalla, ja jonkin ajan kuluttua sain ison lahjalaatikon ah niin ennakoivan lupaavasti Artekin lahjapaperissa. Lahjaan kuului myös poramiehen palvelut.



Niin ihana ilo silmälle heti ovesta sisään astuttaessa kuin yhtämittää ohi kulkeissa. Vastoin nimeään siihen ei ripustella mitä sattuu. Toistaiseksi tiukan seulan ovat läpäisseet suojelusenkeli, Helmi-isoäidin vanha ja niin kovin naisellinen sontsa ja mun elitistisin käsveskani, jolle oli käyttöä muinoin hallintojohtajana. Nykyään puutarhuriopiskelija lähinnä pyyhkäsee laukun pinnasta pölyt siipan ihanalla strutsinsulkapölyhuiskulla. 

No, totuuden nimissä pompuloissa tuulettui myös erään viikonlopun koripalloturnauksen asut aina pelittömän ajan... Mutta se oli poikkeustilanne ja osoitus suuren suuresta äidinrakkaudesta.

8 kommenttia:

  1. hieno ja mikä herrasmies siippa! pystynaulakkoa haen kiinan kotiin, koska siellä sillä on käyttöä ulkovaatteille. täällä ei tarvita. moiiiiiiiii!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nähnyt hauskoja puunmuotoisia pystynaulakoita, nekin houkuttaisivat, mutta niitä tarvittaisiinkin sitten kokonainen metsä meidän palttoille :). Onnea metsästykseen ja kuvia, kiitos!

      Poista
  2. Tuo on aika monen unelma ja jotkut onnekkaat sen saavatkin! Hyväksyn täysin koriskamojen väliaikaisen roikotuksen tuossa hienoudessa. Itsekin olen korisihmisiä, tätä nykyä vain katsomon puolella ja työn puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, ilmankos hyväksyntä tuli heti :). Mä olen yhdeksättä vuotta kurisjunnujen mammana, ja alan pikkuhiljaa päästä selville säännöistä. Vielä en tosin uskalla kommentoida tuomaripäätöksiä, joten keskityn vain kannustamaan pelaajia. Eli tärkeimpään rooliin katsomossa...

      Aika kauan mäkin naulakosta ehdin haaveilla. Ois ehkä pitänyt avata suu jo vuosia sitten ;)

      Poista
  3. Juu, tuo on tod. kiva naulakko! :)

    VastaaPoista
  4. Onko tuo tarkkakorvaisuus ollut ominaisuutena jo hankkimisvaiheessa vai voiko siihen kouluttaa? Kyselee nimimerkki epätoivoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankkimisvaiheen huumassa en tullut kiinnittäneeksi tähän ominaisuuteen huomiota lainkaan!!! Muuten vaan totesin geeneiltään sopivaksi tulevien lasteni tulevaksi isäksi :). Mutta ehkä sellainen tunneälykkyys oli havaittavissa jo alussa eli ennen kuin siitä tuli muotiominaisuus... Yleisesti ottaen voi kyllä todeta kuulokynnyksen alentuneen iän (ja eukon nalkutuksen) myötä. Mutta onneksi näitä poikkeuksiakin on riittävästi <3

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)