sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Räsymatot



Ihastuin totaalisesti Marlen blogissaan esittelemiin useampiinkin hauskoihin räsymattosukkiin. Tahtoi kans!!! Ei vaan tahtonut neuloa sukkia. Huono yhdistelmä...

Kunnes sitten hoksasin varsinaisen win-win -mahdollisuuden: panin äidin neulomaan mulle sukat! Hyvä minä!  


Ai mikä teki tästä win-win situationin??? Noh:

Äiti:
  1. Sosiaalinen elämänsä oli pari viikkoa hurjan aktiivista, kun työn aluksi joutui kiertämään kaikilla kavereillaan päiväkahvittelemassa ja haalimassa mukaansa kirjavia langanjämiä.
  2. Äiti oli aivan innoissaan saadessaan uuden luovan haasteen. Meinasi homma karata jo liiankin luovaksi, kun useita räsymattoja kutonut neuloja soitti tiedustellakseen pannaanko varsiin hapsutkin. Onneksi soitti...
Minä:
  1. Sain ihanat sukat, jee jee!
  2. Rinsessakin sai ihanat sukat kun mummi oli oikein vauhtiin päässyt. Yöllä yhteen saakka oli pitänyt kuulemma lankojakin päätellä... 


Kauniit kiitokset lämpimistä varpaista ja pakkaspäivien 
väri-iloitteluista äidille, mummille ja Marlelle!



6 kommenttia:

  1. ihanat värit. kesällä matkaan Tallinnaan ja ostan pitkävartisia villasukkia Kiinan talven varalle:))) mukavaa helmikuuta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kahdet sukat ovat yötä päivää jalassa kahdella villasukkamissillä :). Kaikenlaista varustelua sulla uuteen kotiin asettumisessa... Mukavaa vikaa kuuta sinnekin!

      Poista
  2. Hyvä äitisi.Niiiiiin upeat sukat on tehnyt.Ihana äiti sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja teki vielä nopsaan nää. Epäilen että sukkatehtaalla ei tuotantolinja ole näihin stopannut...

      Poista
  3. Ihanaa, että äitisi otti tehtävän noin innostuneena ja hommaan paneutuen. Täytyy tunnustaa, että hapsuja minäkin mietin, mutta ekä ei sentään. Ainakaan vielä. Äitisi on tehnyt todella upeat, ihan aidot ja oikeat räsymatot. Ja tuo sosiaalisen elämän piristäminen oli lisäplussaa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, näistä on kyllä ollut iloa monelle! Kääks, jos näenkin sun blogissa ihanat hapsut, niin joutunen muuttamaan mieleni ja äiti takas hommiin... Taitaa näkyä kaikki kutomansa matot näissä raidossa tosiaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)