keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Sato korjattu

Meduusachilisato parvekkeen sadoista viimeisenä. 
Yhdestä hennosta kasvista tuli 
purkinpohjallinen palkoja kuivumaan. 

Muutamat pääsivät puskasta suoraan pannulle 
maustamaan kasvissoossia pastan kylkiäiseksi. 
Siitä tulikin sitten juhla-ateria, koska kesken ruokailun 
muistin teinille mainita päivän olevan valmistujaispäivänikin.  


Mitäpä sitä muuta puutarhuri suuressa juhlassaan 
nauttisikaan kuin kasviksia?


15 kommenttia:

  1. Anonyymi19/11/14

    Heissan, wau onpa herkullista kaikki! ja Onnea puutarhurille!! :-) Me on kärrätty kuivattuja chilejä Turkista ja Kreikasta... Olisipa hienoa, jos saisikin omalta ikkunalaudalta, onnistuiskohan... Iloista keskiviikkoa :-) t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhuri kiittää ja vakuuttaa sadon kasvatuksen onnistuvan ikkunalaudalla, eli keväällä vaan kylvöpuuhiin! Iloista torstaita ja perjantaihin :)

      Poista
    2. Anonyymi20/11/14

      Ihanaa, huomisiin :-)

      Poista
  2. Onneksi olkoon, arvoisa puutarhuri! Onpa ihanaa tuntea oikea puutarhuri, joka tietää yhtä ja toistakin kaikista kasveista ja salaateista ja kukkasista. Arvostan tuollaista aikuisopiskelua ja erityisesti sitä, että vielä jaksoit pinnistellä loppuun asti. Se aloittaminen kun on aika helppoa.... skål!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista ja virtuaalikippis!

      Poista
    2. Sinä vaan skoolat aina ton kaulimen kanssa, se on aika rajua.

      Poista
    3. Hups heijaa moiselle Justiinalle 😃

      Poista
  3. Anonyymi19/11/14

    Sillä lailla, onnittelut! Kippis ja kulaus, elämäni tuunaus! Ääh, nyt ei irronnut parempaakaan.

    VastaaPoista
  4. wau ja hyasintit taustalla tuovat joulun tuoksua...kotiiiiiiiiiiiiiii-ikävääääääää alkaa taas ennen joulua....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyasintit oli pakko napata matkaan ruokakaupan kassajonosta. Toimittavat valmistujaiskukkien suurta virkaa joulunodotuksen aloituksen ohella :) Mukavaa Kiina-jouluunkin virittymistä siellä!

      Poista
  5. Onnittelut tuoreelle tarhurille! Juhla-ateriakin on ollut ihan oikeista aineksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja näin oli, vaikkakin puolivahingossa :)

      Poista
  6. Onnittelut vastavalmistuneelle! Itseltäni löytyy edelleen pakastimesta toissa kesäisiä chilejä... Ei tarvii varmaan vielä ensi kesänäkään laittaa uutta satoa tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiks sun ois aika nyt joulun alla ryhtyä jo chilisuklaan keittoon? Sitähän vois karkkilakkolaisetkin syödä, koska ois niinku melkein kasvisruokaa :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)