maanantai 15. joulukuuta 2014

Asioilla on tapana järjestyä

Tämä kyltti Diakonissalaitoksen seinässä pysäytti iltana eräänä entisillä kotikulmilla kesken kaiken koirien lenksutuksen. Puhutteli ja pani ajattelemaan. Ajattelemaan aika syviäkin mietteitä. Tajuamaan että juuri niin se on, ja juuri niin on tässäkin taas käynyt. Muistamaan senkin että sitä saa mitä tilaa!


Elämä on mallillaan, kivasta kodista on muutettu toiseen ja vielä kolmanteenkin kivaan. Uusia ihania ihmisiä on elämässä roppakaupalla, pari kovasti toivottua koiraakin. Kaikki olemme terveitä ja about järjissämme. Elämä on täynnä  huolenpitoa, iloa ja rakkautta.

Joulu ihanine valmisteluineen, koristeluineen, tapaamisineen, juhlineen ja lomineenkin on ovella. Jopa muutto meni rutiinien voimalla helposti, ja kaikille tavaroille löytyi muutto muutolta pienenevässä kodissa paikka. Tosin kellarikomero vanhassa kodissa on edelleen tyhjentämättä, mutta sekin on vain logistiikkaa, uuden kodin kellari kun on vanhaa tilavampi, joten senkun heittää romppeet sisään. Sitten aikanaan, asioilla kun on tapana tavalla tai toisella järjestyä...

Olen järjestyksen ihminen neitsyen tähtimerkin aivan vimmaisallakin voimalla, ja voin todeta tän neitsyeen + pesueensa elämän olevan nyt jälleen oikein mukavaksi järjestynyt!


12 kommenttia:

  1. Eipä ole tuohon mietteeseen vastaanväittämistä!

    VastaaPoista
  2. Tuon lauseen voisi laittaa kotona seinälle. Eteisessä minulla on seinällä postikortti, jossa on eri värisiä lankarullia ja tehsti: "elämän langoista sotkuisimmillakin on tapana järjestyä" Ehkä nyt pesidytte tuohon kotiin pidemmäksikin aikaa : ) Mitä parhaimmat onnittelut uuteen kotiin, ellen ole jo kertaalleen toivotellut. Tunnen neitsyet aika hyvin, itseni ja tyttäreni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joo, noita elämänviisauksia voisi ripotella sinne tänne näkyville asiastaan muistuttelemaan ja toivoa tuomaan tarvittaessa. Hyvä elämänohje sullakin ompelijalle, jos muutenkin kaikille :)

      Tarkoitus on pesiytyä!!! Olen uhonnut muuttavani enää kahdesti: poikasten lennettyä pesästä ja sitten vielä palvelutaloon. Kiitos onnitteluista, "tähtimerkkikaima"! Myös minun tytär on neitsyt, horoskoopiltaankin.

      Poista
    2. Ei ihan loppusijotuskohde, mutta pitkäaikainen kuitenkin. Kaikki hyvät tytöt ovat neitsyitä ja toiset ihan loppuun asti : )

      Poista
  3. Järjestyyhän ne, ajallaan ja tavalla tai toisella. Onnellisia aikoja uudessa kodissa, sinulle ja pesueelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tekevät, onneksi, ja onneksi ihminen on myös sopeutuvainen laji. Kiitos, olo on onnellinen koko pesueella ja tuntuu mukavalta alkaa vihdoin pikkuhiljaa (!!) laitella joulua uudessa kodissa.

      Poista
  4. Oi, olet Neitsyt! Mulla on miehenä samanmoinen. Tähtikartan mukaan ihan täysosuma. Nytpä sitten viimeistään hoksasin miksi viihdyn blogissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :), hauska kuulla ja hyvä että löytyi "selkeä" syykin!

      Poista
  5. Tämä lause on oikeastaan meikäläisen motto, joten näin se on kokemusta on:)
    Tyttäreni on myös neitsyt ja mummani oli myös, joten tuttu horoskooppimerkki.
    Onnea uudelle kodille ja mukavia joulunaluspäiviä ja joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Motoksi toi tosiaan pitää ottaa, tai muistaa! Kiitos ja leppoisaa joulunaikaa sinulle!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)