31.12.14

Dogimama

Nyt se on sitten tapahtunut! Olen korottanut itseni koiramammojen kastiin!!! Sinnehän ei tepastella sitten miten sattuu, vaan se tapahtuu hyppäämällä toppasaappaisiin. Vuosikausia olen odottanut että lapset kasvavat ulos kuomistaan, ja talvinen kenkävalikoima eteisessä alkaa näyttää houkuttelevammalta. Nyt kun se aika on aivan huulilla, menen ja hankin itselleni karvavuoriset kumpparit!! Tai noh, kumilla tiivistetyt nappanahkamenopelit. Hipsterien Hakkapelitat. Ne joita ilman ei melkein selviä naparet... öö... talvisessa eteläsuomalaisessa kantakaupungissa...

Mikä mulle on oikein tullut??? Mulle on tullut kaksi koiraa ja yksi talvi! Palelevat varpaat ja herkästi kipeytyvä kurkku mulla oli jo valmiiksi. Nyt ei tarvitse enää hytistä yhtikäs pätkän vertaa vanhoissa, kastuvissa kengissä ulkona talutushihnojen päässä seisoskellessa, eikä edes kaikessa rauhassa nuuskutuspaikalta toiselle kävellessä. Nyt kelpaa happea haukkailla kaikessa rauhassa.

 

Musta ei tainnutkaan tulla ihan vielä tämän vuoden puolella divorced woman, mutta musta aivan satavarmasti on tullut dogimama! Tämän andywarholimaisen (kaikkea kivaa sitä uudesta luurista löytyykään...) kuvan myötä saapastelen kohden uutta vuotta 2015 ja toivon meille kaikille sinne huisin paljon väriä ja lämpöä, pehmeyttä ja helliteltäviä <32 kommenttia:

  1. Kelpo menopelit kaikissa väreissä. Kaikenlaista koirakamaa on vuosikymmenien myötä kerääntynyt, mm. koiranulkoilutustakeja, -kenkiä joka säähän, ulkoiluhousut ja jopa erikseen hanskoja. Koiran hihna syö hanskoja, joten vain tiettyjä viitsin käyttää koiralenkillä. Olet kehittynyt oikein superdogimamaksi! Parempaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! Ihanan puhtaan valkoisen lumen hylättyä meidät muistuu taas mieleen tarve niin ulkoilutushousuille kuin -takeillle kuratassujen pomppiessa syliin :) Tahdon talven takaisin! Ihanaa alkanutta vuotta sinulle myös!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)