29.12.14

Mitä eroa on..?

Mitä eroa on vaimolla ja koiralla? No, kaikkihan me tiedämme joko omakohtaisen kokemuksen kautta tai kaupungilla kuultuna että vaimoa voi kusettaa puhelimessa, mutta koiran kanssa moinen temppu ei onnistukaan.

Oma rotunsa onkin sitten me tulevat ex-vaimot. Meillä kirjallisilla viesteillä ja suullisilla valheilla kusetuksen kiintiö on tullut jo täyteen, eikä yhtään enempää tarvitsekaan sitä lajia sietää tai hyväksyä. Kaiken maailman meriselitykset, juonenkäänteet ja kotiinpäinvedätykset on tullut jo niin koettua!

Kaunis kiitos kohdalleni osuneista ihanista ja taitavista juristeista! Mielihyvin jaan tarvitseville heidän yhteystietojaan niin lasten tapaamisoikeussopimuksiin, elatusmaksuihin kuin osituslaskelmiin ja -sopimuksiin liittyen.

Kiitos heidän tämä Päivityskään ei nyt kerro ruuhkavuosien onnenmurusista, eikä edes armopaloista, joita mulle on euroina viime aikoina yritetty tarjoilla. Nyt on kusetus loppunut, on melkeinpä vuoltu kultaa, onpa käyty kipeästi kukkarolla ja lähes tuikattu tikariakin sydämeen (lue: pankkitiliin). Tätä vanhaa rakkia ei aviomies kuseta enää puhelimella eikä meileillä!


Kuva on, kuten kuvasta selvästi näkyy, napsaistu jo syksyllä. Silloin henkinen kusetus alkoikin jo jäädä pienempään rooliin hyvin aktiivisen fyysisen kusetuksen rinnalla. Tässä viime viikkojen pyörityksessä ei hankikuvia niin koirista kuin lapsistakaan ole vielä ehditty napsia. Kohta lähdenkin taas viivana ulkoiluttamaan pienen pienet, suloiset piskimme. Katsotaanpa josko saisin mukaan matkaan vielä kusetuskaverinkin.
 
Puristus on päättynyt.
Pakkasesta huolimatta on helppo hengittää.

 

11 kommenttia:

 1. Jes!! Noille viimeisille lauseille :)

  VastaaPoista
 2. Oikeeta puhetta!! Kusetusta ei tarvii kestää kenenkään, vaikka olisi sitten liitossakin vielä!! Hyvä Päivityksiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse ei! Jälkeenpäin voi vain ihmetellä asiaa kahdeltakin kantilta: miten on sellaiseen suostunut ja miten toinen on sellaista viitsinyt tehdä vielä pitkään senkin jälkeen kun ei moiseen enää olisi ollut edes tarvetta :( Kiitos :)

   Poista
 3. Ja nyt syvä huokaisu ja katse eteenpäin! Onnellista olemista vuoteen 2015!

  VastaaPoista
 4. Wau! Tämän olen ihan missannut. Olen kuullut kaupungilla myös sanottavan, että kuskoon munilleen.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)