22.1.16

Pienestä kii

Välillä se on niin kovin pienestä kiinni miltä lopputulos alkaa näyttää. Niin kuin nyt taas näissä pikaisissa blokeissa. Näin kauniilta näyttää keskusneliö, kun sen on tikannut reunat sisäänpäin kääntäen. Vähän kuin katedraalin ikkuna pikatekniikalla toteutettuna.


Tältä taasen näytti melkein samainen neliö ennen tikkausta. Ihan jees, mutta aika arkinen. Jossain työssä tämäkin olisi kiva, varsinkin jos sisään asettelisi palan vanua nostamaan neliötä taustastaan. Mutta sitä ei tehdä vielä tässä työssä. Ehkä seuraavassa?


Kieli keskellä suuta ja keskittymisharjoituksia mielessä tapaillen aloin tikata ensimmäistä kahdestatoista neliöstä peläten ryntäntynttää ja jatkuvaa purkuharjoitusta. Vaan sellaisiapa ei tullutkaan! Oikein yllätin itsenikin!! Neliöissä on kangas täysvinona, joten melkein itsestään se kääntyi kauniiksi kaareksi ja asettui somasti paininjalan alle tikattavaksi. Tää jos mikä oli helppoa, paljon helpompaa kuin se kuulu heinänteko joka on oikeasti aika hikistä ja pistelevääkin puuhaa.

Viikonloppu taas edessä ja paukkupakkaset vihdoin hellittämässä, jee jee. Meillä leivotaan sämpylöitä, asennetaan valaistusta, vietetään tyttöjen iltaa, pelataan turnauksellinen korista, yökyläillään, korotetaan jäälinnaa partsilla jäätyneillä värillisillä "tiilillä", jumpataan ja löhöillään. Mitäs teillä?

 

10 kommenttia:

 1. Ainakin löhöillään, muutakin jos siltä tuntuu ja riippuu pakkaslukemista!

  VastaaPoista
 2. Tuo ylin blokki on kaunis! Näöyttää tosi kivalta, paremmalta kuin neliskulmainen. Onko se nyt Ricoh-turnaus? Tänään menen tohon malmitalolle katsomaan Nuotin vierestä eli kotimainen komedialeffa. Huomenna ompelua, intialaista ruokaa ja ennakkoesitys laskiaispullista. Jos onnistuvat. Ehkä kipaisen hiihtämäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mieleen enempi se ylempi! Kyllä korismama, juuri se Ricoh käynnissä. Herkullinen viikonloppu sulla edessä :)

   Poista
 3. Meillä löhöillään, ei mitään muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah hah!! Sun normiohjelmistolla toi löhöily tarkoittanee sitä että ostit maksan herkkuusi valmiiksi pilkottuna etkä kaiva lihamyllyä esiin?!?

   Poista
  2. <3, ihanaa löhöilyä!

   Poista
 4. Jaaha, tuli taas uusi opeteltava asia. Pitänee paneutua sen terhakan tädin videoon, miten tuo blokki tehdään. Täällä ulkoillaan, ensimmäistä kertaa piiiiitkään aikaan pakkasmittarin ensimmäinen numero on ykkönen kolmosen ja kakkosen asemasta. Vähän myös muuta kehonhuoltoa = kampaajatytär viettää viikonloppua täällä, ja ehkä vähän ommellaankin ulkoilusta punaisin poskin. Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon äärelle vaan, heti ulkoilun riemuista iloa riittävästi otettuasi! Ulkoilua suunnitelmissa tänään täälläkin roppakaupalla, vihdoin viimein. Ihanaa saada kampaaja viikonlopuksi kotiin!! Nautinnollista viikonloppua sinne siis :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)