23.2.16

Täydellisen tulppaanimaljakon metsästys

Minä onneton menin rikkomaan astianpesukoneessa ystävän lahjoittaman maailman täydellisimmän tulppaanimaljakon!! Siis kirkkaan, vyötäröltä solakan ja suulta laveasti antavan, sellaisen jossa isompikin kimppu mahtuu kauniisti sieltä kaartumaan ja pieni pysyy nätisti paikoillaan. Tiedostin toki että uuden samanlaisen löytäisin Ikeasta, mutta kun ei ollut niin yhtikäs mitään muuta asiaa sinne aikoihin, niin maljakon uusinta vaan jäi ja jäi.

Väliaikana käyttelin uutterasti Valkoista Savoy-maljaa (juu-juu, siis Aalto-maljakkoa) ja kirkasta kapeasuisempaa, mutta kumpikaan ei miellyttänyt täysin. Sitten tein päätöksen hankkia kirkas, vaakaraitainen Aino Aallon suunnittelema maljakko. Ainon raidallisista laseista muori tarjosi aina marjamehunsa, joten hommassa oli suuret tunnearvotkin kyseessä.

Vaan kaupassapa ei sitä ollutkaan, tilaustuotteena olisi saanut, mutta mulla oli perjantaifiilis ja kotona jo tulppaanitkin "väärässä" maljakossa. Ei voinut jäädä odottelemaan! Kävelin designia myyvästä puodista sen vieressä olevaan antidesignia myyvään ja löysin sieltä korvaavan tuotteen, josta olenkin paljon enemmän innoissani!! Budjettikin oli vain kymmenesosa alkuperäissuunnitelmasta, joten kyseessä oli varsinainen löytö.

Kipinkapin kotiin, kukat maljakosta toiseen ja viikonlopun vietto päälle vanhanajan säilöntäpurkkimaisesta ihanuudesta nautiskellen. Iloa nämä tuottavat edelleen onneksi näin arkenakin!

 
 
Värikästä viikkoa ja kevättä kohden,
ystävät hyvät!
 
 

 

6 kommenttia:

 1. Kyllä sellainen löytyy . Kevättä ja onnea etsintään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaltani sen jo löysin ja ylle kuvasinkin, mutta kiitos, onnea tarvitaan aina! Kevättä rintoihin sinne ja tänne :)

   Poista
 2. Hyvä löytö ja kauniskin! Vaikuttaa oikein monikäyttöiseltä, syksyllä sinne passaa kynttiläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kerään kuohuvien korkkeja ja niitäkin visioin jemmaan sinne. Tätä löytyy myös vähän korkeampi ja pari euroa arvokkaampi malli, jota nyt mielin kaveriksi. Ihania ovat, mutta säilytys kieltämättä vähän ongelmallista. Ellei sitten pidä koko ajan käytössä...

   Poista
 3. Kyll on hieno! Ei mitään turhia kommervenkkejä, selkeä ja tyylikäs. Erityisen hyvä löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, aivan, aivan, aivan ja aivan! Kiitos kehuista :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)