24.2.16

Nämä näkymät

Näkymä aamulla töissä päivää käynnistellessä ja kahvikupillista noutaessa, toinen illalla töistä kotiovelle palatessa. Kirjaimellisesti kuin yö ja päivä!

 

Vielä on kuherruskuukausi täpöllä käynnissä uuden duuniosoitteen johdosta. Tuntuu edelleen lähes uskomattomalta että meille on peruskorjattu seitsemästä talosta muodostuva rakennuskompleksi kolmine sisäpihoineen. Kauniit vanhat, mutta melkoiselle rappiolle päässeet talot ovat taas puhjenneet kukkaan. Ajatella että ullakolle johtava rappukäytävän pätkäkin voi olla noin kaunis ja valoisa! Töissähän pitäisi käyskennellä alvariinsa liehuvissa pitkissä helmoissa ja vannealushameissa...

Toinen kuva taas on kuin suoraan Mörkölandian yöstä, vaan ehei, onkin Helsingin kantakaupungin reunamilta iltaseiskan hujakoilla. Arvokas vanha puu kotitaloa vastapäätä ja upea kuutamo eilen nuutunutta kotiinpalaajaa ihastuttamassa.

Kyllä sitä vaan voi duunipäivänsä aloittaa ja lopettaa niin erilaisissa tunnelmissa! Juhlaa se töihin meno joka tapauksessa on jok'ikinen päivä, kun tällaisesta portista työpöydän ääreen astelee:

 
Pankaapas paremmaksi jos voitte :)
 
 

8 kommenttia:

 1. Kyllä on sinulla idylliset näkymät töihin mennessä:) Nauraist kun laittaisin kuvan ovesta josta menen työpaikalleni, vaikka aamuisin on mukava mennä töihin niin ovi on kyllä ihan toista äärilaitaa, taitaa olla jo retroa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, retrohan on supertrendikästä! Meillekin rakentuu vanhoihin taloihin neukkari nimeltä Kasari, jonka sisustus tulee olemaan juuri sitä itseään :)

   Poista
 2. Oo, miten hienoa! Siis jos toi olis mun työpaikan portti ja kaytävä, kävisin siellä myös la ja su.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa on, mutta rajansa kaikella :) Koskas mä sit ehtisin löhöillä päivän soffalla ahmien kirjaa tai ompelisin yhtikäs mitään..?

   Poista
 3. Tästähän aiheesta voisi tehdä vaikka kuvahaasteen! Veikkaan että suurimmalla osalla on vähemmän kauniita ovia mistä kulkea leipää ansaitsemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin asiaa viimeisen lauseen kirjoittaessani, mutta tyydyin nyt haastamaan vain noin. Ota sä koppi ja tee haaste, lupaan osallistua :)

   Poista
 4. Kantakaupungissa on ihania taloja. Hienoa, että näet ja arvostat ympäristösi kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan, välillä oikein harmittaa ettei voi aina kulkea nenä pystyssä korkeuksiin kohoavia fasadeja ihaillen! Kiitos kivasta palautteesta :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)