24.3.16

Sitä itseään: munaisaa!

Munaisaa pääsiäiseen laskeutumista teille itse kullekin!
Meillä neiti pääsi koristeiden kanssa aivan valloilleen,
ja munia löytyy nyt kotoa sieltä sun täältä.

Kuvista puuttuvat vielä kovin monet munat. Parit niistä roikkuvat ulko-ovessa (hihihii...) toivottamassa rapussaliikkujille ja pääsiäiskylään saapujille munaisaa eloa, äidin (peltinen) Fabergé-aarre tönöttää työpödällä, kaupasta kotiin ovat kantamatta vielä ne munat jotka vatkataan ylen kovin herkullisen oloiseen mango-marenkikakkuun ja vohveliblinitaikinaan, paistetaan pääsiäisaamuna Eggs Benedict -herkkuleipien sisällä sydämenmallisiksi ja nekin jotka maalataan isovanhempien kanssa taideteoksiksi.

Piilossa ovat vielä myös ne suklaiset munat, jotka tipu käy kilteille lapsille yöllä munimassa. Tipun käyntiä on meillä ääneenkin pohdittu ja kovasti toivottu jo toista viikkoa <3

Käyhän tipu varmasti teilläkin??
 
 


10 kommenttia:

 1. Voi kun söpöä. Täällä sitä ei vietetä. Länkkärihotelleissa ja kaupoissa on jotain munaa...Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei... ilmeisesti uskonto sitten vaikuttaa tässä kohtaa juhlattomuuteen? Onneksi teillä on paljon muita eksoottisia ja pitkiä juhlia siellä :) Iloista pääsiäistä joka tapauksessa teillekin sinne kauas!

   Poista
 2. Ettei teillä vaan olisi kanala siellä kotona...ei pääse ainakaan kolesteroliarvot laskemaan:) Toivottavasti meilläkin käy tipu ja mielellään suklaisia, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI kamala, ei sentään kanala! Vaikka urakalla munia äsken kaupasta kotiin roudasinkin ja sen ois voinut kanalanpitäjä jättää väliin :) Pitelen peukkua tipuvisiitillenne!

   Poista
 3. Ihanaa, kun on tuollainen taitelija omasta takaa! Neiti on taiteillut hienoja koristeita. Meillä ei taida olla kuin muutama alabastermuna, ei yhtään suklaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa, vaikka kieltämättä aika shokeeraavaa oli palata koristeltuun kotiin... Onneksi ei ole glitteriä missään ;) Voi, sun karkkilakkosi ilmeisesti jatkuu ja jatkuu? Urhea sinä.

   Poista
 4. Ihastuttavat värit tuossa munakranssissa. Hyvää pääsisäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minunkin mielestä :). Leppoisia pyhiä!

   Poista
 5. Ei meillä tipua mutta joku noita on ainakin tähän asti meille yöllisellä lennollaan ehtinyt poiketa. Ja suklaisia tervehdyksiä jättää poiketessaan. Vieläkin odottavat käyväksi, isot ihmiset :D Elämä on satua ja hyvä niin.

  Rentoa munakasta pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana että elämä on satu ja satu jatkuu aina vaan! Kiitos ja kuin myös, suklaamunakasta :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)