23.3.16

Aukko


Välillä kaupunkikuva muuttuu hyvinkin radikaalisti kovinkin nopsalla aikataululla. Näin on käynyt nyt Kasarmitorilla, jonka laidalta on purettu kosteusvaurioitunut toimistotalo paikalle nousevan uljaan hotellin tieltä.


Näky tuo mieleen hammasrivistöstä irronneen maitohampaan kolon. Vaikkakin kokonaisen talon purkaminen talojen välistä tuntuu paljon eksoottisemmalta kuin maitohampaiden putoilu lasten suusta ;)

 
Liikuin kulmilla myös päivänä jolloin työ oli vasta käynnistynyt. Tunnelma oli pysäyttävä. Talonrauniot kuin pommituksen jäljiltä rauhanaikana! Pisti ajattelemaan virroittain Eurooppaan vyöryviä pakolaisia, joille tällaiset näyt ovat olleet arkipäivää pitkään. Liian pitkään. Pistää myös miettimään eloa jossa ihmiset suunnitelmallisesti tuhoavat toinen toisiaan. Pitääkö meidän tottua terrorismiin tai voiko siihen jopa turtua???
 

 
Mieliala tätä katsellessa kulki käs'kynkkää pilvisen harmaan taivaankannen kanssa. Tämä runnottu ja ihmisten toinen toisilleen aiheuttamasta julmuudesta muistuttava maisema on näky jota en kulmilleni kaipaisi. Sydämessäkin tuntuu olevan taas uusi aukko eilisten uutisten jälkeen.

NIMBY...
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)