13.3.16

Suuria odotuksia ja yhtä tuskaa

Note to myself:
peittojen sijaan patalappuja!!


On se kumma kuinka aina isompaa peittoa tikatessaan vannoo tämän olevan se viimeinen peitto, ja lupailee pyhästi itselleen keskittyvänsä jatkossa vain ja ainoastaan mukavasti paininjalan alla pyöriviin pieniin töihin.

Ja juuri niin sitten tekeekin. Hetken. Sen lyhyen hetken jolloin muistaa oman manailevan lupauksensa ihan itselleen. Kunnes löytää jonkun ihanan mallin tai kankaan, josta on vain yksinkertaisesti pakko saada peitto. Ja löytää itsensä vanhasta tutusta jamasta; hiki niskassa ja kait kainalossakin kääntelemässä ja vääntelemässä suurta kangas- ja vanumassaa pienen koneen pienessä tilassa.

Silti intoa ja suuria odotuksia on ilmassa työn valmistumisen suhteen. Silloinkin kun väsyneenä alkaa ommella ryntäntynttää ja aloittaa taas vanhojen, rikottujen lupausten uudelleenmanailun.

Silloin olisi hyvä pitää kaffepaussi...


10 kommenttia:

 1. Pidä ihmeessä kaffepausseja! Kyllä se siitä lähtee etenemään ja on valmiina aiemmin kuin uskotkaan. Voi jopa harmittaa, että nytkö se jo loppui? Kaunis taustakangas. Tänään on Marttojen kässäkirppis Kumpulassa Intiankadulla klo 12-15. Ajattelin mennä katsomaan, olisko jotain kiinnostavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne tulevat tarpeeseen, tänäänkin oon tainnut purkaa enemmän kuin tikata. Kiitos, kangas oli löytää UFF:sta, ja sopii tähän kuin nakutettu. Ihania löytöjä sullekin!

   Poista
 2. Kaffepaussit ovat aina paikallaan!
  Pikkuhiljaa ja pienen askelin ja peitto onkin tikattu, kuten Marle sanoi ennemmin kuin uskotkaan:) Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kyllä ja kiitos! Hymyssä suin tää taas edistyy :)

   Poista
 3. Kyllä ison tilkkupinnan tikkaaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Onnea matkaan. Kyllä se siitä valmistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kiitos! Varmasti valmistuu, niin kiintynyt olen työhön jo että haluan sen nähdä valmiina ja ennen kaikkea käytössä :)

   Poista
 4. :D Ihminen on...

  VastaaPoista
 5. Ei ole minunkaan lemppari tuo tikkaus. Kahvia ja suklaata kuluu... Näyttää olevan hyvin tikkaustilaa tuossa vasemmalla, se on luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä että on tikkausvarustus kohdillaan! Multa puuttui toi suklaa ja ilmankos meinasi alkaa ottamaan niin koville ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)