17.5.16

Niin paljon enemmän kuin pelkkä ryyppykaveri

Takana ihaNaisten KevätSpa 2016 Budapestissä! Parin tunnin lento pitkän viikonlopun viettoon ja paluu takaisin niin hemmoteltuna ettei vielä oikein täysin tajua koneen edes kotomaahan laskeutuneen. Odotukset KevätSpan suhteen olivat toki jo lähtiessä korkealla, mutta upean emännän loihtima toteutus ylitti kyllä jälleen kerran kaikki odotukset! Kauniit kiitokset vielä kerran ihanaiselle Unkariin <3
 
Kämppikseni Jonna tuntuu jo toipuneen matkasta siinä määrin, että on tehnyt kattavan postauksen reissustamme 11 ladyn voimin. Käykääpä visiitissä blogissaan Kaikkea kaunista, ja kukaties inspiroitukaa itsekin hemmotteluhommiin ;)
 
Itse joudun nyt kyllä myöntämään tehneeni äijämäisemmin termein ilmaistuna kostean reissun! Kosteutta kun riitti niin kylpylän altaissa, välillä reippaasti ropisevassa ilmastossa, noroina niskassa vuorelle kavutessa vapauden leidiä moikkaamaan kuin laseissa!

Lasien kilistelylle kun aina löytyy syitä, ja viime viikonloppuna vielä normaalia ainakin 6 kappaletta enemmän! Ne syyt olivat Brad, Mitch, Ryan, Josh, Cody ja Chad, jotka nyt haluan teille kaikki kerralla esitellä. Ei niin väliä vaikkei heti nimi mieleen jäisikään, sen kun voi kätevästi kundin pepusta aina tarkistaa, jotta varmasti ei mene miehet (eikä lasit...) sekaisin. Itseasiassa luulen ladylaumaamme suorastaan iskeneen akuutin dementian, koska aivan yhtämittaa piti herrojen beboja vilkuilla...


Kuvassa karpaasit ovat juuri aamupunnerruksia tekemässä reippaasti, vaikka ilta oli ollut heillä työntäyteinen. Hakusanoilla Drinking Buddies Drink Markers löytyy lisätietoa kavereista, jotka voi 12 taalalla hankkia halutessaan ihan ikiomikseen.
 
 
Brad <3. Olenkin aina ollut hieman heikkona vaaleansiniseen...
 
 
Niin että eipä tässä taas juuri muuta kuin ooooooikein hauskoja tulevia kesäjuhlia! Me pidimme hauskaa näidenkin herrojen avustuksella siinä määrin että elinikää ropisi viikonloppuna lisää ihan roppakaupalla!
 
 

10 kommenttia:

 1. Ihania nuo buddies, vaaleansininen olisi minunkin lempparini. Tai sitten tuo turkoosi ;)

  Varmasti ihana reissu Kaikkea kaunista -kuvien mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, reissu oli huiman upea! Mun piti oikein scrollata yläkuvalle kun mietin että jollei Bradiä olisi, niin ottaisinko pinkkipöksyn vai turkoosin, mutta kyllä mäkin taitaisin turkoosiin kallistua. Meillä on selvästikin yhtenäinen... hmmm... uikkarimaku ;)

   Poista
  2. Brad taisi olla meidän kaikkien suosikki! ;) aivan huippureissu ja olihan se kivaa että oli kuitenkin miesseuraa...

   Poista
  3. Suorastaan kisaa Bradista ;) Kummasti se miesseura vaan sai huomiota naisten viikonlopussa, niin salsapaikassa kuin soffalla!

   Poista
 2. Ladyilla on ilmiselvästi ollut huippu-hauska viikonloppu! Tuollaisia herroja en ole ennen nähnytkään. Aivan superhemmoja jokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ!! En ollut minäkään näitä herroja ennen tavannut, hyvä että nyt olen :)

   Poista
 3. Kuulostaa äijämäisen hyvältä reissulta. Kivoja noi tiukat lasinpitäjät! Mistä noita saa? Olis hyvä lahjaidea ihmiselle jolla on kaikkea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa kuulostaa, mutta oli kyllä tosi naisellinen reissu :) Netistä noita ukkoja saa ja edullisestikin, googlaa yllä olevilla hakusanoilla ja pääset suoraan tilaussivuille.

   Poista
 4. Tuollaiset reissuthan on ihan parhaita ! Heh... Jopa on hupaisat bodarit, vallan mainiot :))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)