3.5.16

Vallan nauratti

Vappukuvia selaillessa alkoi ihan naurattaa tämä kuva! Aivan pakkohan se oli ollut hymyssä suin napsasta vappulounasta pöytään kattaessa...
 
 
Kuka hullu soinnuttaa yhteen kukat, koristeet ja liinan Vapun herkulliseen pirun pakkopullaan, sipuliseen ja yrttiseen perunasillisalaattiin??? Uskoakseni vain ja ainoastaan kontrollifriikki neitsyen tähtimerkillä varusteltu ihminen...
 
Vappupäivän aamiaista eli simaa, tippaleipiä ja mansikoita suolamantelien kanssa Kaivarissa en sentään saanut päähäni, tai alitajuntaani soinnuttaa alla olevaan auringon ihanasti lämmittämään kallioon, huh sentään!
 
Nyt sitä kovasti odoteltua aurinkoa ja lämpöä on luvassa pitkään ja paljon. Otetaan ilo irti Suomen suvesta, joka osuikin nyt toukokuulle ;)
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Tyylikästä, sanon minä! Olen ollut häissä, jossa kaikki ruoka oli vaaleanpunaista. Se oli mautonta. Kaikille aisteille. Tästä se kesä alkaa, nyt kannattaa karata ulos luontoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja voi kauhistus, varmasti hääpari oli kovasti suunnitellut hohdokasta juhlaa...

   Ulos ja aurinkoon!!

   Poista
 2. Jäin miettimään, kumpi oli ensin, koristelu vai ruoka? Meillä oli aikoinaan kanadalainen vaihto-oppilas, joka teki Saint Patrikin päivänä vihreää ruokaa, siis kaikki oli vihreää. Kieltämättä näytti vähän tylsälle, sinun kattauksesi on paljon tyylikkäämpi eri sävyineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristelu :) Se että 1 ruoka oli koristelun kanssa niin samaan sävyyn aikaansai nämä naurut. Kaikki ruoka vihreänä on kyllä aika hui-hui, vaikka vihreää innolla popsinkin. Mutta onpahan teillä sen myötä eksoottinen kokemus!

   Poista
 3. Oon joskus miettinyt tekeväni musta-valkoista ruokaa koko buffan täyteen....ja siis myös kutsut, asut ja kaikki olisi black & white! Ehkä skippaan kuitenkin....mutta joskus näin voi käydä vahingossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 väriä saattaisi toimiakin, ja tossahan tulis hauskaa teemaa hyvin kokonaisvaltaisesti! Veripalttua ja lakujädeä..?

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)