9.6.16

Vähä ku treffeil ois käyny

Herttoniemen kuumin somehypetyspaikka treffi-pub on nyt viimein minunkin osaltani korkattu! Kyseinen kapakkahan siellä on metroaseman nurkalla ollut jo vuosia, mutta se taisi houkuttaa paikalle lähinnä janoisen kanta-asiakaskuntansa. Tovi sitten tapahtui vaihdos omistajassa, ja sen myötä totaalisesti muutos myös paikassa!

Uutta ovat nyt sisustus, keittiö, bingot, brunssit ja monet muut hauskuudet. Legendaksi jo suorastan on ehtinyt nousta paikan hampurilaisateriat. Helteisenä kesäpäivänä sinne sitten menin ja tilasin virvoittavan oluen sekä palanpainikkeeksi vaihtoehdoista ehkä sen himpun kevyemmän, eli kasvishampurilaisen. Lihainenkin versiokin näytti kyllä sangen houkuttelevalta!


Kevyt kokonaisuus se kasvisvaihtoehtokaan ei kuitenkaan ollut!! Massiivisessa hampurilaisessa oli niin herkku kikhernepiffi, että muruakaan ei malttanut jättää syömättä. Lisukkeina tuli bataattiranskiksia, jotka myös päihittävät perunaiset esi-isänsä aivan 100-0. Kaiken kruunasi herkullinen aioli.
 
Nämä herkut kun oli helteessä napaansa kiskonut, niin ei auttanut kuin kävellä päälle mutkia, eli toiselle puolen Herttoniemeä ja sieltä merenrantoja pitkin Kulosaareen, josta hyppäsin jo metroon, jatkaakseni heti seuraavalta Kalasataman pysäkiltä helteistä tarpomista kotia kohden. Myöhäisen lounaan päälle ei sinä iltana tarvinnutkaan enää juuri muuta kuin vettä nautiskella.
 
Ähky siis tuli, kielen mennessään vei, ja ihan varmasti aion kesän mittaan kokemuksen uusia! Joko te olette treffissä käyneet, muuten vaan tai vaikka niin kuin treffeillä?
 
 

12 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
 2. No tuollahan on käytävä! Sanoisin kotona, että lähden Hertsikaan treffeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, saisitkohan sillä sanomisella seuralaisen jo kotoa mukaan??

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Ulkona syömiset suuntautuu helposti keskustaan ja aina samoihin paikkoihin. Bataattiranskikset on tosi hyviä, tervetullutta vaihtelua perunoille :)

  VastaaPoista
 4. Lähes päivittäin siitä ohi menen, mutta vain kerran käyty kavereitten kanssa brunssitreffeillä; hampparit vielä kokeilematta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsittekö brunssista? Mua sekin houkuttaa, mutta vielä ei ole tullut sopivaa sunnuntaita sille ;)

   Poista
  2. Joo, kannataa katsoa netistä mikä teema brunssilla on, meillä taisi olla Välimeri. Ruoka oli hyvää, ja seura, mutta miljöö ei mua innostanut, liian ehkä lähiöpubimainen, mutta eihän kaiken tarvitse ollakaan pinterest-maailmasta! ;) mutta kannattaa mennä ehdottomasti, meilläkin uusintakeikka suunnitelmissa.

   Poista
  3. Joo oon seuraillut teemoja ja tykännyt vaihtelevuudesta. Samaa mieltä miljööstä, mutta hamppari lisukkeineen voi voiton siitä kirkkaasti :)

   Poista
 5. Kasvishampurilaista en ole uskaltanut koskaan kokeilla, mutta kikherneet ovat sen verran herkkuani, joten kuvauksesi saa ihan veden kielelleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä harkita tätä kesälomamatkakohteeksenne ;) Samalla suunnalla ollessanne voisitte myös saapua Mörskälle!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)