23.7.17

Isoja asioita

Lapsi pääsi ekalle lomalle intistä, ja ripusti hyvin nopsaan loma-asunsa henkarille siviileihin vaihtaessaan, ja ovesta ulos siviilistä nauttimaan puikahtaessaan. Nipotarkka äitee kävi korjaamassa ripustuksen lapsen lähdettyä.


Siinä henkaria pidellessään äiti sitten pohti kuinka suuria muutoksia näkemäänsä tiivistyi: muisto reilun kuukauden takaisista ylioppilasjuhlista, niiden jälkeinen nopea siirtymä kotoa Puolustusvoimien kortteeriin ja ylläpitoon, sekä muuttokuorman tynkä valmiina varten aikaa kun asevelvollisuuden jälkeiset opinnot jo odottavat äidin isoapientäpoikaa <3.

Niin isoja muutoksia niin lyhyessä ajassa. Lapsi handlaa ne hienosti, mutta äiti ei ole vielä ihan satavarma itsestään. Tai noh, on äitikin. Näinhän tämän kuuluukin mennä. Hyvin tämä menee.


8 kommenttia:

 1. Tulipas mieleen samanlaiset tuntemukset joita meillä koettiin muutama vuosi sitten. Monelaisia ajatuksia siinä käy läpi vaikka hyvinhän kaikki kuitenkin menee:)

  VastaaPoista
 2. Isoja juttuja. Niinhän se taitaa olla, että lapset nämä jutut paremmin käsittelevät kuin me vanhemmat. Yksi syy tietysti, että siinä ison ihmisen tilalla näkee sen pienen, sen joka nappaa kädestä tai haluaa syliin kannettavaksi, nukahtaa auton takapenkille ja on niin onneton sairastaessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, paljon pienempänähän sen lapsukaisensa näkee / muistaa / ymmärtää, vaikka hyvin tietää toisen jo olevan pärjäävä aikuinen. Lapsi äidilleen kuitenkin aina 😍

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No niin menee, vahva luotto on lapseen ja täytyy hyristä vaan järkipuhetta äiteelle 😂

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)