23.8.17

Elokuu

Elokuu, mun kuu. Kuukausi vielä kesää jäljellä, mutta silti koulujen alku virittää mieliä jo syksyyn. Iho ruskettuu hyvin auringon paahteessa, mutta illat viilenevät ja yöt ovat kosteita. Luonto on edelleen vihreä, mutta ruskankin sävyjä alkaa jo olla.

Aurinko paistaa alempaa, ja kynttilöitä sytytellään niin mökillä kuin kotona. Uimavesi on lämpimimmillään ja silti nahkakenkiäkin jo aletaan kaivella kaapin perukoilta jalkaan vaihteluksi tennareille, flipflopeille ja kumppareille.

Harrastukset käynnistyvät, mutta kesän tuntua vaalitaan tietoisesti parvekeaamiaisilla. Ensimmäiset pallokryssat kulkeutuvat kotiin, ja mökillä jo tyhjennellään kesäkukkaruukkuja kompostiin. Lakanoita ei Mörskältä vielä raaski tuoda kotiin, vaikka vielä kertaakaan siellä ei olla enää syksyllä yövytty. Mutta jos sittenkin tänä vuonna vihdoin...


Elokuu, mun kuu <3
 
 

4 kommenttia:

 1. Hyvin kirjattu nämä tämän ajan tunnelmat! Olet selvästi jos et ihan syksyn lapsi niin puolisyksyläinen. En kestä, miten puhtaat ikkunat Mörskällä! Eihän niitä edes näy! Meillä ei näy ikkunoista ulos ja teillä ei näy koko ikkunoita. Hyvässä mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kovasti mä aina vakuutan olleeni kesävauva, koska olenhan syntynyt kesän viimeisenä päivänä ;) Mäpä kerron sulle salaisuuden: Mörskän ikkunoita ei ole pesty yli vuoteen!! Sadevesi on huuhtonut niitä ulkoa sitäkin runsaammin...

   Poista
 2. Kuulostaa niin syksyltä. Meillä on ihan sama juttu, lakanoita ei tuoda mökiltä, vaikka oikeasti tietää, että yöksi ei enää mennä. Kyllä se kesä oli ja meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja huoh, kieltämättä nyt jo tuntuukin erittäin syksyltä.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)